OSM Dünya Şampiyonası 2018
-
Öncelikle @YusuF-ÇİRCİ kardeşim olmak üzere üst tura kalan arkadaşlara başarılar dileriz.
-
@Kaiser-Brian-Clough @AYRINMENN Teşekkürler abilerim.
Yarı finale kalıp Türkiye'yi temsil eden herkese başarılar diliyorum. -
@kaiser-brian-clough Teşekkür ederim hakan abim
-
İlk turu alınların teriyle bitirip üst tura çıkan ve bizleri orada temsil edecek ekip arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarımı tebrik ederim; final yolunda başarılar dilerim. @Hestera @richeartselcuk_sen @merthan10 @DarylDixon31 @aymakmm @ALİ-KOÇ-61 @F-S-M-0-13 @sistematikci @YusuF-ÇİRCİ @huzur8080
-
Tebrik mesajlarına teşekkürler, üst tura çıkanlara başarılar.
-
Finale yükselme başarısı gösteren
@merthan10 cabbar abiyi
@DarylDixon31 Halil kardeşimi
@aymakmm mehmet hocayı tebrik ediyorum
Türk ekibinden 2 menajerin finale yükselmesi ayrıca bizleri gururlandırmıştır
İnşallah bu sene kupa türklerin olacak hepinize başarılar diliyorum. -
Teşekkür ederim abi inşallah başaracağız @F-S-M-0-13
-
Bu akşam son maçlar oynanacak galiba Mehmet hocam..Başarılar.İNŞALLAH Şampiyon olursun.
-
@gs_metecan Hepinizden özür diliyorum kardeşlerim. Maalesef kupayı Türkiye' ye getiremedim. Olmayınca olmuyor.
OSM de herkesin başına gelmiştir. Ligde 1-2 maç oynayıp kaybetmek ama 6. haftadan sonra bu kadar olması düşündürücü. Gönül isterdi ki herşeye rağmen kupayı almak ama son maçta malesef liderliği kaptırdım. Tek tesellim liderliği bir müslümanın alması oldu. Temennim inşallah seneye bir Türk'ün çıkıp bu kupayı alması. Turnuva sürecinde destek olan ekip arkadaşlarıma ve diğer gruplardan üst tura çıkanlar için bilgi analizi yapmama yardım eden Hestera kardeşime teşekkür ediyorum.Destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın.Hakkınızı helal edin. -
Bu Savaş Tekrardan Ne Zaman Başlayacak
-
@aymakmm Mehmet hocam Dünya 2.liği gibi büyük başarıyı bizlere yaşattığın için sana teşekkür ederiz gönül isterdi ki kupa türkiye'ye gelsin ama nasipten öteye yer yok göstermiş olduğun mücadele için tebrik ederiz
İnşallah sonraki senelerde hak ettiğimiz kupayı ülkemize getireceğiz
Önceki senelerde de birkan abi ve cabbar abi dünya 2.si olarak kupayı kıl payı kaçırmıştı ama inanıyorum ki artık kupayı türkiye'ye getirme vakti gelmiştir