LOTTO Ekstraklasa
-
Zimowe okno transferowe się rozpoczeło jakie według was będą lub są najlepsze transfery do ekstraklasy? pozdrawiam
-
@szpilka134 said in LOTTO Ekstraklasa:
Zimowe okno transferowe się rozpoczeło jakie według was będą lub są najlepsze transfery do ekstraklasy? pozdrawiam
W naszej ekstraklasie transfery możemy ocenić najszybciej po 2-3 miesiącach od startu rundy, a i to pewności mieć nie możemy
-
@stefan-joptwojmać dużo klubów z ekstraklasy zrobiło już transfery np cracovia legie i chyba wisła błaszczykowskiwgo kupi ale nie jestwm pewny
-
8 lutego zaczynamy! Po przerwie zmieniło się dużo jak myślicie kto spadnie a kto wygra mistrza? Oto moje typy:
1 miejsce: legia warszawa co tu dużo mówić chyba najlepsza drużyna w polskiej lidze i trzymam za nią kciuku chodź jej nie lubie
2 miejsce: lechia gdańsk musze przyznać że lechitą udaje się sezon
3 miejsce lech poznań może sezon nie wyśmienity ale czuje że za rok lech może walczyć nawet o mistrza
4 miejsce jagielonia białystok tu też nje będę się rozpisywał
5 miejsce korona kielce myśle że należy i się nawet mistrz bo ile razy można byc na 5-4miejscu?
6 miejsce piast gliwice tu też nie mam oczym pisac niezbyt interysuje mnie ta drużyna
7 miejsce cracovia kraków jako kibic cracovi moge powiedzieć że koniec tamtego roku był wyśmienity 4 wygrane z rzędu
8 miejsce no i tu mam dylemat ponieważ wisła ma 4 pkt przewagi nad arką wisła raczej w tym sezonie grupa spadkowa a wracając to raczej arka będzie na 8 miejscu (według mnie oczywiście)
9 miejsce w tych ostatnich nie rozpisuje się bo zadużo czytani zagłebie
10 miejsce wisła kraków
11 miejsce miedzianka
12 miejsce wisła płock-śląsk wrocław tu niewiem
13 miejsce górnik zabrze
14 miejsce zagłebie sosnowiec
Nie napisalem o w klubach ale myśle że będą w grupie mistrzowskiej -
@mihau1878 nie ma bardzo ciekawych starć
-
Pierwszy mecz w tym roku w ekstraklasie dla Jagiellonii
-
Piszę się Jagiellonii
-
Dzis jeszcze Lech Poznań z zagłębiem póki co Lech wygrywa 1.0
-
@stefan-joptwojmać wiem wiem
-
Dziś grają:
Cracovia kraków piast gliwice
Lechia gdańsk pogoń szczecin -
Ja natomiast z niecierpliwościa oczekuję meczu dwóch zasłuzoych polskich klubów: Górnika Zabrze z odradzającą się Wisłą Kraków.
-
@dovco_handf ja na legia cracovia
-
Cracovia wygrała z piastem 2.1
I śląsk 2.0 zagłębiem sosnowiec
Dzis jeszcze jeden mecz jutro dwa -
Dzis gra górnik zabrze z wisłą kraków
Zabrzanie są w dole tabeli wisła była 8 teraz chyba 9 do 8 miejsca 1 pkt -
Tabela:
-
-
Ale lech dostaje oklep