Ligi w których gramy
-
Wyniki częściowe schabowego z Argentyny.Jak widzisz większość meczy przegrywał z ludźmi.
-
@huzar-shakir Schabowy .
-
@Dovco_HandF tak...I ten schabowy w poprzedniej lidze zmiótł mnie z boiska wygywając 4-1,mając wartość kadry z 5 razy mniejszą.Ale Ty znasz go.Ciebie też w jakiejś lidze pokonał.Cuda się zdarzają
-
@huzar-shakir I pokonał, i remisował. Ale raczej to dzieło przypadku aniżeli jego umiejętności .
-
@Dovco_HandF Wiem.Zazwyczaj jak ogrywał świetnego menago to po jego czerwie.
-
@huzar-shakir Dokładnie tak .
-
@Dovco_HandF Każdy ma prawo cieszyć się z pokonania zdecydowanie wyżej notowanego grajka
-
@huzar-shakir Też tak mam (pamiętam moje wygrane z bardziej utytułowanymi kolegami z PE w ligach grupowych czy zwycięstwa z węgierskim mistrzem świata w mojej lidze) :ok_hand_tone1:. Ludzki, normalny odruch...
-
@Dovco_HandF Teraz to co innego.Tak łatwo się nie dajemy :D...Chyba,że w retro
-
Nie musisz mi udowadniać, że to nie multi. Nie kwestionuje tego. Dziwie się tylko dlaczego nie widać progresu w jego grze
-
@Stefan-Joptwojmać Chłopak studiuje,a niedługo się żeni...Więc raczej małe szanse żeby coś osiągnąć.Jednak od czasu do czasu zaskoczy...Niekoniecznie na in plus
-
@huzar-shakir
Ja z nim raz zremisowałem bodajże -
@pimus1910 Czyli nie jest jednak taki cieniak.Sądzę,że jakby siedział jak my to byłby zagrożeniem dla każdego.
-
@huzar-shakir
Ale tak to jak z nim gram to wygrywam myślę,że każdemu się zdarzają przebłyski -
@pimus1910 Ale i tak należy się @czarnykotlet pomnik za to,że się nie poddaje i może kiedyś coś ugra.
-
@huzar-shakir
czy pomnik to nie wiem -
pomnik upadłego,który szuka światełka w tunelu.W tym przypadku na niebie
-
@huzar-shakir
haha dobre dopisać Czarny kotlet i wyslij mu jako nagrodę za całokształt w OSM od polskiej społeczności -
@pimus1910 Zawsze mogę mu osobiście przekazać nagrodę
-
@huzar-shakir
Jesli tylko ten pomnik przeniesiesz to czemu nie w końcu to Twój sąsiad jeśli pamiętam?