Ligi w których gramy
-
@krystian16061994 Rzeczywiście niezła skuteczność, grając trzema napastnikami tylko 3 oddane strzały nawet jak rywal dostał 2 czerwa. Dziwny mecz ale liczy sie wynik
-
@didierluk Tylko trzy strzały ? Ale za jakie strzały, od jakiegoś czasu stawiam na jakość nie na ilość w tym ustawieniu fajne jest to że z tyłu 5 broni a 3 z przodu atakuje wyniki przy tym ustawieniu są czasem zaskakujące
-
Jak to mowia statystyki nie graja, ech szkoda, liga zupełnie mi nie idzie, mialem nadzieję odbic sie chociaz w pucharze jednak porazka po karnych, jutro okazja do rewanzu na graczu z "Furii"
-
Piekny mecz dzis sie przytrafil żeby nie bylo, gracz, moze nie jakis światowej klasy ale aktywny
-
Półmetek ligi :
Jutro ciężko zapowiadający się pojedynek z @borynos i zarazem spotkanie na szczycie.
-
Polecam krótkie ligi te co mają tylko 6 meczy
Dostałem 34 monety -
@szpilka134 34 monety ?Ciężko stwierdzić czy to dużo czy mało.
-
@huzar-shakir kiedys dostałem 3 monety za jakąś ligę więc w tym przypadku to dużo
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@szpilka134 34 monety ?Ciężko stwierdzić czy to dużo czy mało.
Lige gra się 6 dni plus ostatania.Żadko kto tam gra dobry
-
@szpilka134 Lubię krótkie ligi ale nie aż tak.
-
Coś czego nie lubię.Mieć szansę na dyszkę i to spitolić
-
@huzar-shakir ale i tak duży wynik
-
@szpilka134 do rekordu brakuje jeszcze troszkę.kiedys dawno temu 11-0 w finale pucharu Włoch.wtedy jednak grało się chyba jednak nieco inaczej.
-
@huzar-shakir ja mam jakiś słaby rekord chyba 7.0 lub coś takiego
-
@szpilka134 nieważne ile nastrzelasz goli.liczy się to co w siatce rywala i oby o jedno trafienie mieć więcej.reszta się nie liczy
-
karne w pierwszych 17 minutach. Dziękuję sędziemu
-
Właśnie dobiegła końca 11 edycja ligi grupowej PAM + zaproszeni goście.
Graliśmy 442oons Suuuuuper League bez transferów. Była to niezwykle mocna i zacięta rywalizacja.Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich uczestników także.
I ta najważniejsza tabela na koniec ligi:
-
Ciekawy mecz, straciłęm gola w ostatniej minucie, było gorąco
-
Ma rozmach "skurczybyk"
-
Taki meczyk mi się trafił, niezła huśtawka nastrojów oglądając symulację;P