Boss coins sorumsuzluğu
-
Sorum şu ki size iş klübünde belli başlı teklifler var ve buraya yönlendirmeyi sizler yapıyorsunuz oyun içinden yapılıyor. Etkinlik başlatıyorsunuz bende görev yapıyorum. Tabi etkinlik sınırlı olduğundan ötürü üç beş kuruşumu zaman olmadığı içi görev için harcıyorum ve sonuç ne oluyor ? Boss Coins'im yatmıyor. Ardından buraya yazıyorum diyorsunuz ki sorumluluk bize ait değil ironsource ile iletişime geçin. 5 gündür adamlar benimle dalga geçiyor en son farklı bir oyunda 10 gold ekledik diye kafa buluyorlar. Peki sorularım ve cevaplarım şunlar;
-Bu teklife 1. dereceden nerden bulaştım ? cevap OSM
-Size attığım ilk ticketime nasıl yardımcı oldunuz ? cevap: sorumluluk bizde değil diyerek.
-Adamlara 5 gündür uğraşıyorum ne yaptılar ? hiç bir şekilde umursamadılar.
Sonuç: Kandırıldım ve param hiç birşey uğruna gitti ve benim gibi araştırdığımda tonlarca bu şekilde kişi var. Siz moderatörler neden varsınız biliyor musunuz ? Bu tür durumlarda bizler yani kullanıcılara destek olmanız için yani işiniz sorumluluk bizde değil diye baştan savmak değil. Şimdi teker teker linkleri atıyorum nasıl dalga geçtiklerinin buyrun herkes görsün.
Öncelikle görev; "Cooking Dash: Complete episode 6 and purchase 4.99 $"-
Buyrun yaptığımın temizce kanıtı: Sol tarafta 6. bölüme kadar geldiğim sağda da toplam 25,96 TL lik yani 6,18 $ alışverişim.
resimag.com/p1/1cdc5029a1.png -
Bu linkte kanıtımın olmadığına dair aldığım aptalca cevap. Napmam gerek telefonumu kendilerine mi postaliyim ?
resimag.com/p1/5b36614c7c.jpeg -
Ve bu liknte Cooking Dash'da özür olarak 10 gold yani 3,25 TL lik hediyeleri. Oyuna 26 TL yatırıyorum ve görevi önemsiyorum fakat dalga geçer gibi 3,25 TL lik oda kullanmadığım oynamadığım sırf görev için oynadığım bir oyun içi para. Buyrun kanıtı.
http://www.resimag.com/d22af30e0c.jpeg
Not: Lütfen burayı okuyan adminlerimiz kilitlemesin eğer ki konuyu gerçekten çözerseniz buyrun kilitleyin ama mağdur bir üyenizin sorununu çözmeden kilitlemek hukuken suçtur. Bu benim için değil tonla adam için geçerli.
-
-
@sinyorperse Merhaba
Destekte başlık açmışsınız zaten yetkililer sorununuza çözüm bulacaktır yeniden başlık açmayınız. -
@f-s-m-0-13
Önemli değil yardımcı olduklarını düşünüyor musun ? Bekliyorum ki bir kez daha sorumsuzluk yapsınlar gerekli yerlere atacağım dolandırıcılıktan. -
@sinyorperse Birden fazla aynı konu hakkında başlık açmaya devam ederseniz ceza alacaksınız.