*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@Michal_ACM Tak, bitew tam gralliśmy sporo. Czasem trzy w jednym czasie i człowiek się zaczynał gubić co, jak, z kim, i o co? Nie mówiąc o skaucie, gdzie trzeba było sobie notować po kogo i gdzie się wysyłało danego dnia Fantastyczne wspomnienia.
-
@Dovco_HandF
Do tej pory pamiętam naszą premierową bitwę towarzyską: Ja, Ty, Przemek, p.klopp (założyciel grupy) oraz jakiś jego kolega. Sir Janoo chyba ?? Walczyliśmy do ostatniej kolejki ale minimalnie przegraliśmy. Jak ja wtedy przeżywałem tę bitwę, liczyłem punkty, robiłem symulacje ostatnich kolejek żeby wyliczyć jakie mamy szanse -
@Michal_ACM Pamiętam. Strasznie to wszyscy przeżywaliśmy, jakby od tego zależały losy całej cywilizacji
-
@sniki26 Jeżeli turniej wpasuje się w harmonogram turniejowy po Husarya Cup to ja jako ex-moderator PMF z przyjemnością zagram i liczę, że wielu ex-członków i sympatyków Magicznych Sokołów zagra również:ok_hand_tone1:
-
Tak w ogóle to pamietam, że już raz graliśmy taki turniej z okazji rocznicy powstania czy jakoś tak. Graliśmy w Indiach na 8 osób. Wiem, że wygrałem tę ligę, ale kto był na kolejnych miejscach to nie pamiętam. Pamiętam jednak że grały wielkie gwiazdy PMF - Dovco, Przemek, Kret, chyba też Corre i sebgol albo gorkins?
-
@Michal_ACM To był rocznicowy turniej, kiedy PMF jeszcze istniało. Też to wydarzenie pamiętam i pamiętam, że go nie wygrałem .
-
@maloba A kto to pamięta? To się ciągle zmieniało .
-
@Dovco_HandF Ale jakies filary Liderzy byli
-
@maloba CorreThe, Przemek Kaszti, Michal_ACM, Dovco_HandF - te osoby pamiętam jako moderatorów Grupy A członków? Było ich wielu jak gorkins czy Kret166...
-
@Dovco_HandF Same mocne Loginy
-
@maloba To była mocna grupa. Ci wszyscy wymienieni menadżerowie szlifowali w niej swoje umiejętności :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dlatego dzisiaj sa wysoko w OSM . A co sie stalo ze sie rozpadli ?
-
@maloba
Cóż, ludzie porozchodzili się do innych grup. Czasem tak bywa, że nie ma konkretnej przyczyny. PMF, Mafia to dwie grupy, które wyrzeźbiły trwałe ślady w historii społeczności polskich grup w OSM. Warto o nich pamiętać :ok_hand_tone1:. -
Zapowiadała się na mega mocna grupa ale niestety czas zweryfikował i mega ludzie porozchodzili sie do innych grup to tak jak w życiu Barcelona kupuje wszystkich najlepszych piłkarzy i z grupami jest tak samo ,dobrze że mamy tyle grup ile mamy i to w świecie OSM są liczące się grupy oraz menadżerowie ,mam nadzieję,wyniki to potwierdzają ,reprezentacja Mistrz OSM to nie jest przypadek,w każdym turnieju zawsze o coś gramy nie tylko zbieramy baty ,więc mimo małej ilości grup liczy się jakość nie ilość.
-
@Dovco_HandF Szkoda ze nie ma miejsca gdzie mozna by poczytac o historii polskiego OSM a i swiatowego chetnie bym postudiowal . Mistrzowie Polski , Swiata . Kiedys jakies wywiady mozna bylo trafic .
-
@maloba Trzeba kiedyś będzie coś takiego zrobić o historii polskiego OSM. Może w postaci bloga z wywiadami? Podsunąłeś mi ciekawy pomysł do przemyślenia .
-
@Dovco_HandF ja bym to widzial na zasadzie wielkiej tabeli . widoczne przejzyste i czytelne . Mistrzowie Polski Swiata grup rozych turnieji miejsca 1,2,3, roczniki . wszystko w jednym miejscu . a blog wywiady i jakies streszczenie czy opisy jak najbardziej mile widziane