🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@huzar-shakir To jest niemożliwe
-
@huzar-shakir tez mam zawał
-
Mamy to!
-
-
@huzar-shakir ale yukija sato wysoko
-
@szpilka134 Przejmujesz się Japończykami? Cieszmy się z tego niewątpliwie wielkiego sukcesu.Nasi zawalili 2 wcześniejsze turnieje,ale tu dziś...To co oglądaliśmy dziś,przejdzie do historii.Szacun dla Polaków i jeszcze w jaki sposób tego dokonali.Dawid po pierwszej serii 27 i mistrz.Kamil 18 i vice.Wielkie graty dla naszych maestro !
-
@huzar-shakir to było niesamowite Jak widać nie można nikogo nigdy skreślać, Brawo Dawid i Kamil
-
@marcin6578 prawda
-
@marcin6578 To co zrobili Polacy a w szczególności Kubacki nigdy raczej się już nie powtórzy.Dlatego też zapamiętamy te chwile na dłużej.
-
@huzar-shakir trzeba być dibrej myśli
-
@huzar-shakir Niesamowite, słucham radia "Stoch 18, Kubacki 27 po pierwszej serii" odpaliłem tvp i trafiłem, niestety tylko na dekorację, a tu takie wyniki , jak to jest możliwe? Chyba nie było bardziej absurdalnego konkursu w Historii, przecież to jest nieprawdopodobne
-
@mati-colchoner obejrzyj powtórkę na TVP Sport bądź Eurosporcie Mi już starczy emocji.Najważniejsze że mimo,iż sędziowie zrobili swoje show wszystko skończyło się tak jakbyśmy chcieli.Zla karma trafiła dla odmiany w rywali Polaków
-
@mihau1878 Haratyk został chyba mistrzem Europy Michu
-
@huzar-shakir fajnie by było
-
@huzar-shakir rzeczywiście, masz rację
-
Po pierwszej serii jesteśmy 3 oby to utrzymać
-
-
@huzar-shakir dziś medalu nie będzie
-