Husarya CUP III Edycja
-
This post is deleted!
-
ciekawe, co przyniesie kolejna runda
-
@radek12_19
u mnie wyjazdy też szwankowały, ale fakt duzo testowałem -
zapomniałem jeszcze o jednym reprezentancie PW, martinie 343. udział bierze również związanyz akademią PW kalka 301. powodzenia PW w półfinale
-
Moje statystyki to
U siebie:
zwyciestwa: 5
remisy: 6
porazki: 0Takze jest w miare spoko, ale za duzo remisow z takim rezultatem na wygrana w turnieju nie mam co liczyc.
Na wyjezdzie:
zwyciestwa: 3
remisy: 6
porazki: 2Ciesza trzy zwyciestwa, ale znowu szczesc remisow, jednak remisy na wyjezdzie traktuje jak wygrana ; ) - tylko dwie porazki, niezla runda jak dla mnie.
-
Dziękuję wszystkim za grę, 7 zwycięstw w takim towarzystwie uznaję za swój mały sukces
Co do sparingów to uważam że powinny być zakazane. Po to bierze się ligę z jednakowymi celami żeby nie było np. różnicy 150 mln w składach.
Życzę miłej zabawy i kibicuje menedżerom ze swojej grupy PWA :goal: -
Jeżeli będzie potrzeba załóżę swoją ligę B. Poprzednim przeciwnikom dziękuję za ostr a i emocjonującą walkę. Kolejnym rywalom obiecuję nadal grę bez litości. Nie ukrywam, że moim celem tej edycji jest pierwsza trójka tego starego turnieju i każdy inny wynik przyjmę jako porażkę, chociaż testuje nowe ustawienia, którymi nie grałem w słabych nieco dla mnie MP'16.
-
@borynos Bez okresu przygotowawczego?