Husarya CUP III Edycja
-
@radek12_19 Wiadomo ale w retro czuć przewagę, jak zobaczysz drugą połowę terminarza to to zobaczysz... Mam tu dwa zdjęcia dla pokazania:
q -
Nie wiem czy ktos wczesniej zwrocil uwage na to ze oceny zawodnikow w sparingach tez sie licza tak jakby to byly normalne mecze i jesli komus w lidze nie idzie, ma slabe morale druzyny i jeszcze przed meczem dostanie baty od kilku osob w sparingach to jednoczesnie druzyna jest jeszcze bardziej przybita i nie ma jak cos ugrac. Dziala to w dwie strony czyli grajac te dwa sparingi przed meczem i wygrywajac je ma sie lekkiego boosta na kolejne spotkanie wiec jestem za tym zeby zakazac
-
@radek12_19
Radzio retro to dziiiwny twór, masz rację, że taktyka króluje, ale przy drobnych niuansach, przewarza lepsza 11 -
@Hustin-Doffman mnie to bez różnicy czy będą czy nie, dostosowuję się do tego co jest
-
Gramy od jutra, czy od kiedy półfinały? Mamy to już ustalone? Dobrze byłoby każdemu wysłać info o tych sparach na poczie w OSM lub na czacie z forum, że nie gramy, żeby potem żdziwka nie było już w czasie meczów :ok_hand_tone1: .
-
@huzar-shakir Zagram za rok i jak szczęście dopisze to też w drugiej rundzie, zobaczymy, na razie grajcie i cieszcie się bo poziom był bardzo wysoki