Husarya CUP III Edycja
-
@cogito said in Husarya CUP III Edycja:
@mihau1878 said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala nostalgia b
A co to za r贸偶nica ? Cho膰 w sumie fajnie by by艂o zagra膰 w takiej polskiej nostalgii, w kt贸rej by艂yby dru偶yny, kt贸re zdoby艂y mistrza polski np. rak贸w cz臋stochowa,szombierki bytom czy gwardia warszawa
Nostalgia B jest podana w 1 po艣cie tematu
-
@cogito said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala nostalgia b
A co to za r贸偶nica ? Cho膰 w sumie fajnie by by艂o zagra膰 w takiej polskiej nostalgii, w kt贸rej by艂yby dru偶yny, kt贸re zdoby艂y mistrza polski np. rak贸w cz臋stochowa,szombierki bytom czy gwardia warszawa
Nostalgia B jest podana w 1 po艣cie tematu
Dla mnie bez r贸偶nicy w jakiej lidze spuszcz臋 艂omot wszystkim, kt贸rzy b臋d膮 mieli przyjemno艣膰 si臋 ze mn膮 zmierzy膰
-
Kilku dobrych menago niestety chyba nie zobaczymy w tym turnieju Opr贸cz 艁ukasza Kowalskiego mam tu na my艣li np. Surykates1313 , Michal_ACM ,ciamajda ,Mateusz Lambert , i jeszcze kilku innych by si臋 znalaz艂o. Nawet z Grupy Husarya nie wszyscy si臋 zapisali. No c贸偶 , nie ka偶dy mo偶e lub chce zagra膰. Cieszmy si臋 zatem z tej obsady kt贸r膮 mamy , gdy偶 zagra tutaj wiele znakomito艣ci polskiego OSM . Powodzenia w Turnieju , Panowie :thumbsup_tone3:
-
@Cezarro said in Husarya CUP III Edycja:
Kilku dobrych menago niestety chyba nie zobaczymy w tym turnieju Opr贸cz 艁ukasza Kowalskiego mam tu na my艣li np. Surykates1313 , Michal_ACM ,ciamajda ,Mateusz Lambert , i jeszcze kilku innych by si臋 znalaz艂o. Nawet z Grupy Husarya nie wszyscy si臋 zapisali. No c贸偶 , nie ka偶dy mo偶e lub chce zagra膰. Cieszmy si臋 zatem z tej obsady kt贸r膮 mamy , gdy偶 zagra tutaj wiele znakomito艣ci polskiego OSM . Powodzenia w Turnieju , Panowie :thumbsup_tone3:
Cholera jasna ! Gdybym odpad艂 maj膮c w grupie tych kozak贸w to mia艂bym jakie艣 wyt艂umaczenia a tak co powiem ? Wiem ! Powiem, 偶e nie by艂o kozak贸w dlatego zlekcewa偶y艂em przeciwnik贸w i odpad艂em
-
@Cezarro said in Husarya CUP III Edycja:
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@Cezarro wez namow brata albo zajeb mu konto i zapisz
Spr贸buj臋 tak zrobi膰 ,ale to nie b臋dzie 艂atwe .
Nie cuduj, bo trafi do mojej grupy i b臋d膮 jaja
-
Gdzie jest podzia艂 na grupy?
-
@ToomAnyWays oficjalnego jeszcze nie ma masz taki przez cogito zrobiony
-
@kuba-fala Czemu ten turniej ma tak膮 s艂ab膮 organizacj臋. Powinno by膰 wszystko podane jak na tacy a jak na razie prawie nic nie wiadomo.