Husarya CUP III Edycja
-
@mihau1878 said in Husarya CUP III Edycja:
@cogito said in Husarya CUP III Edycja:
@mihau1878 said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala nostalgia b
A co to za różnica ? Choć w sumie fajnie by było zagrać w takiej polskiej nostalgii, w której byłyby drużyny, które zdobyły mistrza polski np. raków częstochowa,szombierki bytom czy gwardia warszawa
Nostalgia B jest podana w 1 poście tematu
Dla mnie bez różnicy w jakiej lidze spuszczę łomot wszystkim, którzy będą mieli przyjemność się ze mną zmierzyć
-
Kilku dobrych menago niestety chyba nie zobaczymy w tym turnieju Oprócz Łukasza Kowalskiego mam tu na myśli np. Surykates1313 , Michal_ACM ,ciamajda ,Mateusz Lambert , i jeszcze kilku innych by się znalazło. Nawet z Grupy Husarya nie wszyscy się zapisali. No cóż , nie każdy może lub chce zagrać. Cieszmy się zatem z tej obsady którą mamy , gdyż zagra tutaj wiele znakomitości polskiego OSM . Powodzenia w Turnieju , Panowie :thumbsup_tone3:
-
@Cezarro said in Husarya CUP III Edycja:
Kilku dobrych menago niestety chyba nie zobaczymy w tym turnieju Oprócz Łukasza Kowalskiego mam tu na myśli np. Surykates1313 , Michal_ACM ,ciamajda ,Mateusz Lambert , i jeszcze kilku innych by się znalazło. Nawet z Grupy Husarya nie wszyscy się zapisali. No cóż , nie każdy może lub chce zagrać. Cieszmy się zatem z tej obsady którą mamy , gdyż zagra tutaj wiele znakomitości polskiego OSM . Powodzenia w Turnieju , Panowie :thumbsup_tone3:
Cholera jasna ! Gdybym odpadł mając w grupie tych kozaków to miałbym jakieś wytłumaczenia a tak co powiem ? Wiem ! Powiem, że nie było kozaków dlatego zlekceważyłem przeciwników i odpadłem
-
@Cezarro said in Husarya CUP III Edycja:
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@Cezarro wez namow brata albo zajeb mu konto i zapisz
Spróbuję tak zrobić ,ale to nie będzie łatwe .
Nie cuduj, bo trafi do mojej grupy i będą jaja
-
Gdzie jest podział na grupy?
-
@ToomAnyWays oficjalnego jeszcze nie ma masz taki przez cogito zrobiony
-
@kuba-fala Czemu ten turniej ma taką słabą organizację. Powinno być wszystko podane jak na tacy a jak na razie prawie nic nie wiadomo.
-
@ToomAnyWays Jutro podobno ma.być oficjalny podział
-
@ToomAnyWays szkoda ze muszę rezygnować z ligi specjalnie żeby zagrać, no ale cóż. Jak się zapisałem to zagram.