Husarya CUP III Edycja
-
@ToomAnyWays oficjalnego jeszcze nie ma masz taki przez cogito zrobiony
-
@kuba-fala Czemu ten turniej ma taką słabą organizację. Powinno być wszystko podane jak na tacy a jak na razie prawie nic nie wiadomo.
-
@ToomAnyWays Jutro podobno ma.być oficjalny podział
-
@ToomAnyWays szkoda ze muszę rezygnować z ligi specjalnie żeby zagrać, no ale cóż. Jak się zapisałem to zagram.
-
@ToomAnyWays Może uda ci się wygrać turniej.Więc narazie nie rozpaczaj nad tym że z ligi musiałeś zrezygnować
-
@ToomAnyWays dobra gdzie jest ten gurby co wpadl do kotla ?
-
@ToomAnyWays said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala Czemu ten turniej ma taką słabą organizację. Powinno być wszystko podane jak na tacy a jak na razie prawie nic nie wiadomo.
Podział jest jasny. Są 4 grupy i gracze są przyporządkowani po kolei do każdej z grup zgodnie z kolejnością zgłoszenia. Czyli grupa, w której zagrasz prezentuje się następująco :
Cezarro
kalka301
pimus1910
radekwolin.
AC Bubol
Martin343
Hustin Doffman
propu31
ToomAnyWays
the Dredd
Didierluk
bot lub menago -
@ToomAnyWays Nie ma problemu. Pewnie chłopaki jutro ogłoszą dokładny rozkład jazdy i mam nadzieję, że nie wprowadziłem Cię w błąd.
-
@cogito said in Husarya CUP III Edycja:
@ToomAnyWays said in Husarya CUP III Edycja:
Podział jest jasny. Są 4 grupy i gracze są przyporządkowani po kolei do każdej z grup zgodnie z kolejnością zgłoszenia. Czyli grupa, w której zagrasz prezentuje się następująco :
Cezarro
kalka301
pimus1910
radekwolin.
AC Bubol
Martin343
Hustin Doffman
propu31
ToomAnyWays
the Dredd
Didierluk
bot lub menagoDosyć wyrównana i zarazem trudna grupa. Ciekawe jak wypadnie Mistrz Polski z ubiegłego roku Hustin Doffman ? Zapowiadają się interesujące rozgrywki.