Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja nwm. Co się dzieje ale taktykę ustawiłem
jeśli dziś to już powinno być po meczu, bo do kolejnego jest 23 godz. i 34 min. a terminarz wskazuje Runda 1/22 5 stycznia
My już mielismy symulki
U mnie w grupie już po meczach, dragonos nie dołączył do gry jak nie macie nic przeciwko to bylus22 jest chętny zagrac za niego
@sniki26 lepiej z bylusem chyba niż z botem
@sniki26 brać bylusia ! skopie Wam tyłki
W Grupie "C" pierwszą ,niespodziewaną liderką została Beata Siemicka . Brawa dla Pani :clap_tone3: :clap_tone3: :clap_tone3:
@Cezarro Martinowi powinęła się noga Odgryzie się w rewanżu. Beata daję radę
Ale wpierdelek
Na szczęście ja gram z Beatą dopiero w ostatniej kolejce
@ToomAnyWays 7-1 ? powinęła się noga ? co to za wynik ?
@cogito 2 czerwone na samym poczatku meczu ..
@maloba Oj tam jestem dżentelmenem po prostu..
@maloba a to troszkę wyjaśnia ale 7 brameczek w plecy jeszcze nie udało mi się zebrać. Widać wszystko przede mną Dobrze, że Szanowna Pani Beata nie gra w grupie D
@cogito a co ci się nie podoba w tym wyniku?Brazylia też przegrała tyle z Niemcami
@martin343 wynik mi się jak najbardziej podoba ! piękny wynik !
@cogito ale szczerze przyznam pierwszy raz taki wpierdol dostalem niezależnie od okoliczności jak gram ok 5lat..
@martin343 Pewnie Beta Siemicka to ten sławny brat obecnego mistrza Łukasza Kowalskiego
@cogito obojętnie kogo brat siostra żona ale w sumie wolałbym od kobiety dostać zawsze mogę powiedzieć że się podłożyłem
@martin343 nic się nie martw ! teraz już będzie tylko lepiej, bo gorzej już być nie może