Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
My już mielismy symulki
U mnie w grupie już po meczach, dragonos nie dołączył do gry jak nie macie nic przeciwko to bylus22 jest chętny zagrac za niego
@sniki26 lepiej z bylusem chyba niż z botem
@sniki26 brać bylusia ! skopie Wam tyłki
W Grupie "C" pierwszą ,niespodziewaną liderką została Beata Siemicka . Brawa dla Pani :clap_tone3: :clap_tone3: :clap_tone3:
@Cezarro Martinowi powinęła się noga Odgryzie się w rewanżu. Beata daję radę
Ale wpierdelek
Na szczęście ja gram z Beatą dopiero w ostatniej kolejce
@ToomAnyWays 7-1 ? powinęła się noga ? co to za wynik ?
@cogito 2 czerwone na samym poczatku meczu ..
@maloba Oj tam jestem dżentelmenem po prostu..
@maloba a to troszkę wyjaśnia ale 7 brameczek w plecy jeszcze nie udało mi się zebrać. Widać wszystko przede mną Dobrze, że Szanowna Pani Beata nie gra w grupie D
@cogito a co ci się nie podoba w tym wyniku?Brazylia też przegrała tyle z Niemcami
@martin343 wynik mi się jak najbardziej podoba ! piękny wynik !
@cogito ale szczerze przyznam pierwszy raz taki wpierdol dostalem niezależnie od okoliczności jak gram ok 5lat..
@martin343 Pewnie Beta Siemicka to ten sławny brat obecnego mistrza Łukasza Kowalskiego
@cogito obojętnie kogo brat siostra żona ale w sumie wolałbym od kobiety dostać zawsze mogę powiedzieć że się podłożyłem
@martin343 nic się nie martw ! teraz już będzie tylko lepiej, bo gorzej już być nie może
@cogito Jak Ciebie trafi taki zloty strzal pochwalisz sie ?
@cogito Jutro ja z Beatą gram