MPP 2018
-
@daroo933 ta gra staje się co raz to gorsza maja nas w dupie i tyle liczy się tylko kasa dla nich nic więcej gra jest niedopracowana od samego początku wprowadzenia nowej wersji a ich ulepszenia w trakcie to śmiech na sali sami do końca nie wiedzą co chcą osiągnąć ani jak to zrobić bubel za bublem nam oferują
-
Panowie to wszystko jest prawda. Ja próbuję od 2 dni założyć Luźna Ligę dla tych co odpali z MPP i nie mogę tego zrobić bo jest błąd!
Wycinek z forum personelu:
-
@stefan-joptwojmać ja Arabię Saudyjską założyłem, może dlatego iż jest to kontynuacja kolejnego sezonu?
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@stefan-joptwojmać ja Arabię Saudyjską założyłem, może dlatego iż jest to kontynuacja kolejnego sezonu?
Raczej jest to problem lig retro:)
-
@stefan-joptwojmać cóż, poczekamy na rozwój sytuacji.
-
@daroo933 Masz rację. Mi poszło się rypać właśnie 240 monet i wkrótce wydam następne za to samo, a nie ma gwarancji, że tym razem wszystko zagra jak powinno. Jest jakiś błąd w Ligach Retro i nie potrafią go wyeliminować. Pech chce, że to najlepsze dla nas ligi do gry w tego typu zawodach jak MPP.
-
@dovco_handf no dobra ale ty na brak monet nie musisz narzekać w przeciwieństwie do nas szarych użytkownikow
-
@daroo933 Niby dlaczego nie mogę narzekać? Kupuję jak ty i cała reszta, a więcej wydaję, bo jako szef polskiego personelu często czuję się odpowiedzialny za kreowanie lig. Nie gram za darmo, jak niektórzy myślą. Niedawno kupiłem 7500 monet.
-
@dovco_handf Jak cie stać to kupujesz mi szkoda kasy wolę kupić sobie coś innego za te pieniądze.. Ale nie powiesz mi, że za to, że to wszytko ogarniasz nie dostajesz profitów w postaci monet lub czegoś innego?
-
@daroo933 Dostaję, ale to nawet na jedną ligę transferową nie starcza, co nam dają za nas czas poświęcony grze... chyba, zebym grał bez skauta Oni dużo biorą, a nie dają . Nie jesteśmy w Personelu na pewno dla monet.
-
@dovco_handf No to lipa... Myślałem, że w jakiś sposób doceniają wasza pracę ale jak widać nawet tutaj zyduja.. Szkoda słów..
-
@dovco_handf said in MPP 2018:
@daroo933 Dostaję, ale to nawet na jedną ligę transferową nie starcza, co nam dają za nas czas poświęcony grze... chyba, zebym grał bez skauta Oni dużo biorą, a nie dają . Nie jesteśmy w Personelu na pewno dla monet.
...ale dla kaski może ?
-
@huzar-shakir Jaja sobie z emnie z nas robisz? Nikt z nas nie dostaje żadnej kasy. Nie jesteśmy pracownikami etatowymi i dlatego ludzie wypalają się co jakiś czas. Zobacz jaka tu jest rotacja w Personelu i nie tylko w naszym. Robimy to, bo ktoś musi i sprawia nam to frajdę. Nie ma przymusu i nie ma kasy. Któregoś dnia i ja zrezygnuję jak kilku przede mną. To jednak nie temat do tego typu rozważań.
-
Opisałem błąd z ligami Nostalgia A i B i porosiłem adminów o wyrzucenie nas z ligi oraz założenie przez nich dziś wieczorem nowej ligi. Czekam na odpowiedź.
-
@dovco_handf Nie robię sobie jaj Jerzy.Nie oszukujmy się, skoro tyle robisz dla OSM czy inni na podobnym Tobie stanowisku to powinno się coś odpalać dla wszystkich "pracujących" dla gry.Nie wiem w czym widzisz problem że zadałem takie a nie inne pytanie.Ja na przykład byłbym zadowolony gdyby trochę siana przesyłali bądź monet dali
-
Opisałem błąd z ligami Nostalgia A i B i porosiłem adminów o wyrzucenie nas z ligi oraz założenie przez nich dziś wieczorem nowej ligi. Czekam na odpowiedź.
Mogliby.Przecież zapłaciłeś za odpalenie błędnej ligi
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Mogliby.Przecież zapłaciłeś za odpalenie błędnej ligi
Na to liczę Oszczędziłbym monety, a wszyscy czas, jaki jest potrzebny do opuszczenia ligi.
-
@dovco_handf Jak dla ciebie tego nie zrobią to bez kitu sknery z nich