MPP 2018
-
@huzar-shakir ja lubię remisy już mam ich 7 w półfinale
Ja 6 i Cię gonię
-
@dovco_handf said in MPP 2018:
Sielanka trwa w najlepsze.Siekamy się dzień w dzień i nikt nie chce paść.
-
Nie będzie mnie na weekend. Mam mały romantyczny wypad weekendowy do fajnego hotelu w Durham z ukochaną Poczekacie do niedzieli wieczorem na wyniki w tabelce, czy ktoś to przejmie ode mnie na piątek i sobotę?
Miłego wypoczynku tylko nie wariuj za dużo Jurek
-
Nie będzie mnie na weekend. Mam mały romantyczny wypad weekendowy do fajnego hotelu w Durham z ukochaną Poczekacie do niedzieli wieczorem na wyniki w tabelce, czy ktoś to przejmie ode mnie na piątek i sobotę?
Miłego wypoczynku tylko nie wariuj za dużo Jurek
Co Ty Dariusz-Trochę wiary w Jurka
-
-
@radek12_19 To tak bo mój tata tak się zwie.. ALE CZEMU Darek Dariusz to jest to samo a Marek Mariusz dwa różne imiona to jest rozkmima... Kiedyś po blancie myślałem kilka godzin nad tym i nie doszedłem do wniosku dlaczego tak a nie inaczej
-
@radek12_19 To tak bo mój tata tak się zwie.. ALE CZEMU Darek Dariusz to jest to samo a Marek Mariusz dwa różne imiona to jest rozkmima... Kiedyś po blancie myślałem kilka godzin nad tym i nie doszedłem do wniosku dlaczego tak a nie inaczej
Nadal nie wiesz nic
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Nadal nie wiesz nic
Jak zawsze
-
Zacznijcie coś o MPP pisać ,a nie porównujecie sobie imiona. Mam pomysł-załpomysł-założyć wam temat o imionach? Tam się panowie będziecie nadal zastanawiać co pasuje bądź nie do czego
-
@huzar-shakir spadaj shakira
-
@huzar-shakir bardzo lublu
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@rusewicz Chyba %%%
Nie mierz innych swoją miarą Dariuszu %%%
Ja nie pije Przemku