Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@borynos Brawo, oby tak dalej
-
Liczy się wynik grupy w bitwach, nie indywidualne osiągnięcia .
-
@dovco_handf Sam jednak wiesz jak jest to wnerwiające jeśli innym sprzedaje się po kilku graczy dziennie a tobie wcale.W tej bitwie trafiło na mnie ,co jest nowością dla mojej osoby
Wyniki dla grupy się robią co zresztą widać.Poki co niema lipy mistrzu.
-
Na razie idzie wszystko zgodnie z planem.
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Ja ostatnio w ogóle mam problemy z budowaniem kadry. W każdej bitwie najsłabszy progres
Od dłuższego czasu jest jakiś dziwny problem z transferami, czasami zdarza się tak, że nic nie idzie. Kiedyś fajnie sprzedawało się dziadków z obrony ze skilem 76-85, bramkarzy 75+, teraz jest z tym gorzej trendy jakoś dziwnie się zmieniają, nic tylko wyładować złość w meczu i skopać tyłek rywalowi, któremu zawodnicy schodzą jak ciepłe bułeczki:P
-
@stefan-joptwojmać po wyniku jakie osiągają koledzy z grupy widać że właśnie klepiemy rywala.wczoraj @sniki26 zdeptał w meczu na szczycie rywala ... 6-0.to było coś wspaniałego!
-
Przydałby się jakieś wyniki
-
@stefan-joptwojmać dzisiaj tak wyglądały
-
W pucharze niestety leżymy.Mamy jednak nadzieję że najlepsza polska "jedynka" ten puchar zgranie :)...chyba że nie będzie takiej potrzeby
-
@sniki26
to się nazywa z tyłka garaż zrobić -
-
Fuksiarze i tyle,ale my się nie damy i wygramy
-
Mecz przeciw @Fabio-Power i jego obozowi
1 Bramki 0
3 Strzały 8
33% Skuteczność 0%
2 Rzuty rożne 2
17 Faule 15
1 0 Kartki 0 1
42% Posiadanie piłki 58%
4-5-1 Ustawienie 4-5-1 -
Nie mogę przeżyć tego meczu .Gość gra u siebie z obozem,oddaje 3 strzały i wygrywa
Zrewanżuję się, tyle mi pozostało.