Suggestie: gebalanceerd speelschema


 • Het gebeurt regelmatig dat speelschema's niet in balans zijn qua uit- en thuiswedstrijden. Ik speel nu bijvoorbeeld een duel van 10 wedstrijden tegen een andere crew, waarbij ik in de eerste 5 wedstrijden 4 keer uit speel. De kans is aanwezig dat je dan slecht aan je seizoen begint, dat vervolgens het moraal van je spelers beroerd wordt, en dat dit de hele competitie beïnvloedt. Kan GB zorgen voor gebalanceerde schema's, waarbij iedereen afwisselend thuis en uit speelt?

 • Community Manager

  @vinnievuik_nl
  Op crewniveau is het schema wel gelijk en zal de ene crew in de eerste seizoenshelft 13 wedstrijden thuis spelen en in de tweede seizoenshelft 12 wedstrijden uit. Mocht je dus zelf starten met veel uitwedstrijden dan betekent het dat één van je crewgenoten beduidend meer wedstrijden thuis mag spelen in de eerste seizoenshelft.

  Ik zal eens navragen bij Gamebasics of dit per team wat meer in balans kan worden gebracht.


 • Het gaat nu prima, maar tegen een sterke tegenstander weet ik zeker dat het een beroerd seizoen had geworden met Fiorentina...

  0_1535468585647_65cf4a41-bcb3-4632-acd5-35124927e4cd-image.png

 • Dutch Users

  Schema van Arsenal begint ook met 2 uitwedstrijden. En dat voor een team dat qua teamwaarde al belachelijk is tegenover de andere clubs met dezelfde doelstelling.

  In sterke competities zijn die eerste 2 wedstrijden-uit, idd een extreem nadeel ivm moraal.