Müzik
- 
Kıbrıs'ın kıymetini bilelim bro :)) şimdi sıkıntılı geçmeyen zamanlar gibi görünse de üzerinde attığımız her adım buradan ayrıldığımız zaman bizi duygulandıracaktır, eminim  Neysaaa bu Kıbrıs Türküsü de benden sana hediye olsun gardaşcık Neysaaa bu Kıbrıs Türküsü de benden sana hediye olsun gardaşcık @SEXAFONN @SEXAFONN
- 
- 
Kıbrıs'ın kıymetini bilelim bro :)) şimdi sıkıntılı geçmeyen zamanlar gibi görünse de üzerinde attığımız her adım buradan ayrıldığımız zaman bizi duygulandıracaktır, eminim  Neysaaa bu Kıbrıs Türküsü de benden sana hediye olsun gardaşcık Neysaaa bu Kıbrıs Türküsü de benden sana hediye olsun gardaşcık @SEXAFONN @SEXAFONN@ofmanager_ Teşekkürler Parça için  , Geri kalan kısmı için fikrim aynı , Geri kalan kısmı için fikrim aynı  . .
- 
Vay be bu ülkeden miroglu geçti polat alemdar da kimmiş)) 
- 
@Sabit-Mamedov sabit nasıl beğendin mi. ŞARKIYI))
- 
@Sabit-Mamedov sabit nasıl beğendin mi. ŞARKIYI))@sultan-çer Güzel şarkı. Ama ben bunu Madonna'nın yorumunda daha çok beğeniyorum. Senin de müzik zevkin yavaş yavaş düzeldi sayılır)) 
- 
- 
- 
- 
- 
Bir Hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor 
- 

- 

- 
- 
@SUPERNOVA-8 Bir ölməz musiqi də səninlə paylaşım)) 
- 
@SUPERNOVA-8 Bir ölməz musiqi də səninlə paylaşım)) @sabit-mamedov Xoş gəldin, sevgilim!