Tip om wedstrijden spannender te maken

 • Dutch Users

  Misschien een leuk idee voor het verloop van een wedstrijd. Soms spaar je je beste aanvaller of middenvelder voor een wedstrijd omdat hij niet zo fit meer is. Dan zit hij op de bank of de tribune. Maar als je achter staat moet je maar afwachten hoe het afloopt en je eigen inbreng gaat niet verder dan tot de start van de wedstrijd.
  Als het technisch te verwezenlijken is zou het leuk zijn als je bij je westrijdstrategie vooraf kunt aangeven dat bijvoorbeeld bij een achterstand bij rust je wilt dat je beste aanvaller (of middenvelder) alsnog in het veld komt om de stand om te kunnen draaien. Nu heb je zelf geen enkele inbreng bij de wissels die er plaatsvinden. Althans niet meer dan dat je er twee per linie op de bank zet.


 • @coach-taylor_nl Het spel moet simpel blijven, en dit maakt het weer lastiger. Dan willen we straks ook dat we een tactiek kunnen instellen als je al 5-0 voor staat of als je 0-3 achter staat. Dat je in bepaalde minuten wissels in wilt brengen.

  De enige logische aanpassing zou zijn bij een rode kaart. Maar dat wordt allemaal automatisch gedaan. Anders wordt het te complex.

 • Dutch Users

  Kan ik inkomen. Het leek me leuk als er zo'n optie in het spel komt, maar het moet wel realiseerbaar zijn. En inderdaad, dan kunnen er ook wel weer andere wensen bij komen....