Yardımcı Antrenör
-
Oyunda yardımcı antrenör de olmalı , şöyle bir şey düşündüm : Herkesin 3 tane yardımcı antrenör seçeneği olur . Yapay zekâsı daha yüksek olan daha pahalı olur , yapay zekâsı düştükçe fiyatı da düşer . Bu 3 yardımcı antrenörden paramız yettiği sürece istediğini kiralayabilmeliyiz . 5 maçlık , 10 maçlık veya bütün sezon kiralama seçenekleri olabilir . Ayrıca işimizin olduğu , bu nedenle oyuna giremeyeceğimiz zamanlarda takımı yardımcı antrenör yönetsin diye bir buton olabilir , o butona bastığımızda takımı yardımcı antrenör yönetir , kadroyu , antrenmanları falan istediği şekilde ayarlar , o seçenek devre dışı olduğunda şimdiki asistan gibi sadece maçlarda oyuncu değişikliklerini vs o yapar . Tabi yardımcı antrenör takımı yönetsin seçeneği her maçta kullanılmamalı , bir üst sınırı olmalı mesela en fazla 10 maç falan gibi . Bunu istememin sebebi bazen işlerimiz vs çok olduğu için oyuna giremeyebiliyoruz , böyle durumlarda takımlarımızın başında yardımcı antrenörümüz olup takımı geçici süreliğine o yönetebilmeli , asistan var ama asistanın yapay zekâsı yeterli değil ve asistan kadroyu kuramıyor , antrenmanları ayarlayamıyor, bu yüzden yardımcı antrenör seçeneği iyi olabilir diye düşündüm . Sizin de görüşlerinizi bekliyorum .
Not : Yardımcı antrenör oyuncu alamayacak ve oyuncu satamayacak tabii ki .
-
@rvp1228 mantık olarak güzel bişey ama oyunu bilmeyen adam gidip antrenör kiralayıp kadrosunu ayarlayıp başa baş mücadele eder haksız rekabet olur diye düşünüyorum o yüzden olumsuzum
-
@rvp1228
Kesinlikle olumsuzum.Birincisi bu vakit harcayanlara haksızlık.Oyunu daha da maddi çıkarlara götürecek.İkincisi yapay zeka bizim o kadar emek harcadığımız taktiklerimizin önüne mi geçsin? -
Olumsuz
Bu bildiğin hazırcılık olmuş bütün sezon kirala sen sadece transfer yap geri bütün işi antrenör mü yapacak ? Ne belirli bir süre ne de tüm sezon için olumsuzum.
-
olumsuz
nedeni ise gerçekten çok hazıra konma olmuş. yani bizim emeklerimize çok yazık olur böyle bir şey olursa
-
Görüşleriniz için teşekkürler . Konu kapatılabilir .