Transfer listesinin yetersizliği
-
Başlıktan da anlaşılacağı üzere liglerdeki transfer listeleri gerçekten çok yetersiz , listede hem çok az sayıda oyuncu var , hem de büyük takımlar transfer yapamıyorlar çünkü birkaç oyuncu dışında gücü 90 üstünde olan oyuncu yok . Ben de dahil büyük takımları yöneten menajerler çok paramız olmasına rağmen doğru düzgün oyuncu alamıyoruz çünkü transfer listesinde doğru düzgün oyuncu yok , transfer listesinde olan oyuncular kadromuz için yeterli değiller diye onları almıyoruz , dolayısıyla paramız çok olmasına rağmen kadromuzu güçlendiremiyoruz . Kaşif kullanımını , dolayısıyla boss coins kullanımını arttırmak için mi böyle yapıyorlar bilmiyorum ama kimse kaşif için bir dünya boss coins harcamak zorunda değil , herkes o kadar zengin değil , dolayısıyla transfer listesinde herkesin ihtiyacına göre daha fazla oyuncu olmalı , küçük takımların da orta kalitedeki takımların da büyük takımların da transfer listesi sayesinde kadrolarını daha fazla güçlendirebilmeleri sağlanmalı . Bu konuda diğer menajer arkadaşlarımın da desteğini bekliyorum .
-
@rvp1228 kesinlikle olumluyum
-
Çok doğru katılıyorum, daha önce arkadaslarla şampiyonlar ligi açmıştık listeye gelenler benim yedeğim olamayacak kadar kötülerdi çok az transfer yapabildik
-
Olumluyum.Çok doğru söylüyorsun.
-
olumlu
-
Bencede Olumlu
-
@RvP1228 Transfer listesindeki oyuncular genel olarak ligdeki en iyi takımın kadrosuna göre güncellenmekte olup çok fazla transfer gerçekleşen özel transfer günü etkinliklerinde alım ve satım çok fazla olduğu için zaman zaman transfer listesindeki oyuncular azalabilmektedir.
Bunun haricinde örneğin; liginizdeki en iyi takımın kadrosu 90 ve üzerinde güce sahip oyunculardan kuruluysa transfer listesinde de her mevkiide 90 ve/veya 100 ve üzerinde güce sahip oyuncu gelmektedir. Dolayısıyla transfer listesinde herhangi bir sorun ya da eksiklik görülmemektedir.
Farklı önerilerinizde görüşmek üzere. İyi forumlar.