Kaşif eski sisteme dönsün
-
Arkadaşlar eskiden ne güzel osmscoutlist.com'dan istediğimiz oyuncuyu getiriyorduk. Boş geldiği de oluyordu tabi ama ertesi gün alternatif oyuncuyu alabiliyorduk.
Şimdiki sistem berbat. Yaş aralıkları berbat. Diğer mevkilerde sorun olmuyor ama orta sahalarda çok yönlü,ofansif.defansif ayrımı çok muğlak. Ofansif deyince ofans defans arası 7-8puan fark olan geliyor, çok yönlü deyince ya eşit ya da 1 puan fark olan. Ben 3-4 puan fark olan oyuncu istiyorum günlerdir aratıyorum yok. Bir de bugün 90 üstü oyuncu arattım yaş farketmez dedim 2 tanesi 80lik geldi. Lafı uzattım biliyorum çünkü güncellemenin 2 kötü özelliğindenden biri bana kalırsa.diğeri server değiştirememe.Özetle demem o ki kaşif eski sisteme dönsün böyle bir olanak yoksa orta sahalar için yeni bir düzenleme yapılsın. Yaş aralıkları da kısalsın.
-
@J-Lennon maalesef böyle bişey şu an için mümkun değil yeni kaşifle daha hızlı kadro kurulabiliniyor eski kaşifle 24 saat bir oyuncu alırken yeni kaşifle 16 saatte 3 oyuncu alıyorsunuz bu daha avantajlı oluyor maalesef eski kaşif sistemi geri gelmeyecektir. Iyi oyunlar :thumbsup_tone1: