MPG 2019
-
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 2/22
-
-
PL vs PB 1/22
-
Tym razem PW popełniają nasz błąd...
Ewidentna natychmiastowa sprzedaż gracza przez @Picia2407
W tym czasie nie było okna transferowego więc niemożliwa była normalna sprzedaż -
@marcin6578 Jak tak dalej będzie to zarówno twoja ekipa jak rywale skończycie bitwę z minusowymi punktami
-
@marcin6578 Detektyw Marcin
-
PL vs PB 2/22
-
@mati-colchoner Oczywiście to 2 kolejka
-
@marcin6578 Czyli w punktach karnych remis
-
@krystian16061994 na to wygląda
-
Ciekawa kolejka.Szczególnie oddania.
@Byku-Duma-Warmii remisuje z @Szeregowiec a @suchy998 przegrywa z @kamson73 . Hmm,nasi rywale muszą naprawdę mieć super formę skoro takie a nie inne wyniki padły.
@Magic-89 sklepał @Rusewicz,ale zrzucimy to na czerwo Marcinka -
@huzar-shakir rywale dają nam fory
-
@daroo933 Myślę że to strategia grupy prowadzonej przez @Dovco_HandF .
Powiem Ci Dariuszu,nie jest złym pomysłem przesunąć na początku bitwy celu niższego na wyższą pozycję.Ciekawe jednak jak to będzie wyglądać pozniej.@borynos i o tym właśnie pisałem niejednokrotnie.nie zawsze należy trzymać się sztywnych zasad w oddaniach.druga sprawa że @kamson73 za wiele nie transferuje i pewnie rywale chcą raz dwa mu załatwić osiągnięcie celu.
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 3/22
-
@huzar-shakir Bo to wina czerwa, wiadomo, ze moglem przegrac ale nie takim hokejowym wynikiem
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@daroo933 Myślę że to strategia grupy prowadzonej przez @Dovco_HandF .
Powiem Ci Dariuszu,nie jest złym pomysłem przesunąć na początku bitwy celu niższego na wyższą pozycję.Ciekawe jednak jak to będzie wyglądać pozniej.Na początku bitwy zamiana celów (np. cel 1 gra oddania jak cel 3 i odwrotnie) nie ma korzystnego wpływu na wynik. Nie ma sensu ustalać skład na odpowiednie cele i od razu po rozpoczęciu zamienić się... zawsze straci się więcej na niezdobyciu celu przez jednego gracza (-2 pozycje) i zdobyciu +2 pozycje przez drugiego, niż przy zdobyciu celu przez obu.
Inna kwestia, gdy liga jest np. w połowie, wtedy można reagować na bieżącą sytuację i zamienić.