PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL
-
@szpilka134 miałeś grać Turcją
-
@beyah1985 jak bym wybrap turcie zostałbym zmiażdzony
-
@szpilka134 spokojnie,swoje zrobisz...
-
@huzar-shakir i to jest pięknie
-
Rozpoczynamy cykl prezentowania zawodników naszego turnieju, jako, że to ja będę was przedstawiał i wręczał wam puchary za uczestnictwo w turnieju, pozwólcie proszę, że zacznę od siebie :), żeby mieć już siebie z głowy i skupić się na was.
Mamy 51 dni turnieju , w ciągu tych dni, przedstawię sylwetkę wszystkich 24 graczy i wręczę im puchar za udział w turnieju.......................................................................................................................................
-
Warto zaznaczyć również, że @beyah1985 juz reprezentował kiedyś grupę hpl pod innym nickiem xD
-
@rusewicz tak to prawda, stare dzieje i OSM 2.0, bardzo fajne stare dzieje. Wtedy jako "Artur Pawel" również reprezentowałem HPL, było super, zmiana wersji na 3.0 spowodowała skasowanie mojego konta ( nie podobała mi się ta gra już wtedy ) , ale, że się bez was koledzy nie da żyć, zaczynam wszystko od nowa z nowym kontem i od początku:)
-
Zgodnie z artykułem 1 paragraf 1 nieistniejącego regulaminu turnieju osoba która nie odpowie na pytanie w sprawie udziału w turnieju lub się nie zgłosi sama w ciągu 48 h zostaje potraktowana jako osoba która zrezygnowała z turnieju a w jej miejsce zaproszona zostanie osoba rezerwowa ( chcemy w ten sposób uniknąć gry z komputerem skoro wiemy, że do turnieju są chętni ) więc jeśli ktoś potrafi skontaktować się z mistrzem swiata lub @jepsztel to bardzo proszę to zrobić.