Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Nie dziwcie się potem ,że jest tak mało uczestników skoro jest taki bzdurny regulamin. Zapewne niektórzy z tych którzy się już zgłosili zastanawiają się teraz czy jednak nie wycofać się lepiej już teraz. Dlaczego bowiem nie trenować zawodników czy nie rozbudowywać stadionu ? Przecież to nie kosztuje żadnych monet i nic tu nie można przyspieszyć bo wszystkie przyspieszacze są poblokowane . Zapewne któryś z pomysłodawców tego kuriozum nie ma zbyt dużo czasu w ciągu dnia na ustawianie treningów , więc obawiał się że ci ,którzy mają tego czasu w nadmiarze zbytnio mu odskoczą z wartością składu. Taka typowa postawa ''pies ogrodnika ''- sam nie mogę , to i drugiemu nie dam.
-
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Nie dziwcie się potem ,że jest tak mało uczestników skoro jest taki bzdurny regulamin. Zapewne niektórzy z tych którzy się już zgłosili zastanawiają się teraz czy jednak nie wycofać się lepiej już teraz. Dlaczego bowiem nie trenować zawodników czy nie rozbudowywać stadionu ? Przecież to nie kosztuje żadnych monet i nic tu nie można przyspieszyć bo wszystkie przyspieszacze są poblokowane . Zapewne któryś z pomysłodawców tego kuriozum nie ma zbyt dużo czasu w ciągu dnia na ustawianie treningów , więc obawiał się że ci ,którzy mają tego czasu w nadmiarze zbytnio mu odskoczą z wartością składu. Taka typowa postawa ''pies ogrodnika ''- sam nie mogę , to i drugiemu nie dam.
Brak logiki w tym co piszesz.
Nie możemy pozwolić na coś czego nie możemy sprawdzić. Wiele razy było już to powtarzane, ale jak widać kłania się czytanie ze zrozumieniem. Mamy prosty wybór: zezwolić na treningi i na sparingi bez limitów albo zagrać bez tego i tego. Już w poprzednich latach wyliczaliście ile monet idzie na sparingi, dlatego też wybraliśmy jak jest w regulaminie.
Nigdy nie zgodzę się na udostępnienie treningów jednocześnie zakazując sparingów. Koledzy z grup się dogadają i będą po cichaczu rozgrywać sparingi między sobą, jeśli zrobią to z głową to nie będziemy w stanie im tego udowodnić. Nie piszę, że każdy, ale takie osobniki zawsze się znajdą. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to albo jest naiwny albo głupi.
Druga sprawa liczyłem, że będzie trochę więcej par, ale nie jest tak źle jak Ci się wydaje, zapisało się ponad 30% więcej graczy niż w poprzednim roku
@borynos said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
kolegę poniosło
Chciałem napisać jak zwykle lecz minęłoby to się z prawdą. Tym razem zrobił to z kulturą
-
Kiedy rozpocznie się turniej?
-
@sabit-mamedov said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Kiedy rozpocznie się turniej?
wtedy jak się rozpocznie
-
Druga sprawa liczyłem, że będzie trochę więcej par, ale nie jest tak źle jak Ci się wydaje, zapisało się ponad 30% więcej graczy niż w poprzednim roku
Połowę z par zapisał @Damiś27
Dzięki niemu będziemy mieć lepszą frekwencję.
Oby tylko jego podopieczni z grupy Akademia PE nie zapomnieli o regulaminie,podobna sprawa ma się do zagraniczniaków.Nie piszę tego po złości,mi tam taki regulamin gry
pasuje,jest sprawiedliwy dla wszystkich i darmowy dla graczy.Jedynie ci którzy zakładają rozgrywki tracą na otwarcie ligii. -
@Stefan-Joptwojmać Rozumiem ,iż niema znaczenia
czy gramy z rywalami czy też z kompanem z pary graczy musimy ustawić według danej pozycji?W regulaminie nie określono do końca jak ma się to odbywać.Druga sprawa,jeśli zostanie mi np.jeden pomocnik,to co wtedy,dostanę karę? -
@stefan-joptwojmać mogę założyć ligę
-
@huzar-shakir Zasada zawodników na swojej pozycji dotyczy punktu IV czyli oddań koledze z pary. Tak bym to rozumiał. Z rywalem możesz grac nawet bramkarzem z przodu
-
@didierluk Może i tak ale lepiej się upewnić, żeby później nie było niespodzianek
-
Tak jak napisał Didierluk z tym, że nie można celowo oddawać meczy pod przykrywką, czyli np wstawienie napastnika na bramkę, gdy ma się innych bramkarzy dostępnych.
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za info
-
Potrzeba jeszcze 4 moderatorów, ktoś coś ?
-
@stefan-joptwojmać moge ja tylko czy będzie instrukcja dla moderatorów?
-
@szpilka134 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać moge ja tylko czy będzie instrukcja dla moderatorów?
Wszystko będzie jak tylko znajdziemy chętnych. Dodatkowo do każdego napiszę prv
-
@Stefan-Joptwojmać Jestem gotowy być moderatorem.