Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@rusewicz Żaden wysiłek. Regulamin jest taki sam dla wszystkich, wliczając w to i Personel OSM. Czasem admini idą na rękę i usuwają menadżerów z lig na prośbę, ale dotyczy to tylko i wyłącznie oficjalnych eventów OSM takich jak Mistrzostwa Świata OSM jak komuś się zapomni zabezpieczyć konto .
-
@dovco_handf Nie trzymaj się tak sztywno tych zasad. Prosta zasada trzeba być człowiekiem dla drugiego człowieka. To zabawa i gra i każdy ma prawo się zapomnieć tak jak @Rusewicz życzę wam tylko abyście znaleźli się w podobnej sytuacji, nie pozdrawiam
-
@daroo933 Nie rozumiem, jak mam się nie trzymać zasad? Kilka razy pisałem do adminów i mi odmówili tumacząc się zasadami, które mają być takie same dla wszystkich. Teraz też napisałem do nich prośbę o pomoc w jego sprawie, robiąc z siebie głupka w ich oczach. Nie odpisali nawet. I ja jestem ten zły, że @Rusewicz nie może zrezygnować z jednego konta, a z innego nie chce?
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf Nie trzymaj się tak sztywno tych zasad. Prosta zasada trzeba być człowiekiem dla drugiego człowieka. To zabawa i gra i każdy ma prawo się zapomnieć tak jak @Rusewicz życzę wam tylko abyście znaleźli się w podobnej sytuacji, nie pozdrawiam
Czasami trzeba wyjrzeć za czubek własnego nosa
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Z żadnego nie mogę zrezygnować z 3 nie wypada a z jednego mimo że było 6 męczy to mi nie pozwolono.... Nie było przypadkiem tak, że od 5 blokuje?
Oj nie, ja 9 meczy przed końcem ligi też nie mogłem zrezygnować..
-
Miałem przypadek że 10 dnii przed końcem.sezonu też nie mogłem odejść,a pamiętam że potrzebowałem slot do celów bitewnych.Niestety nie dało rady
-
słabo widać ale wartość kadry 420 mln. -
ENGLISH VERSION - INFORMATION FOR GROUP B
In Group B, 1 manager is still missing ( @Erfaninho )
If you have canceled the invitation, request to enter in the league ( name R1: Wstępna - Grupa B) and i will accept as soon as possible
Sorry for the disturb and I wish you a good continuation of the eveningPOLSKA WERSJA - INFORMACJE DLA GRUPY B
W grupie b nadal brakuje jednego menedżera ( @Erfaninho )
jeśli anulowałeś zaproszenie, poproś mnie o udział w ligi ( name R1: Wstępna - Grupa B) i postaram się go zaakceptować tak szybko, jak to możliwe
Przepraszam za problem
Życzę dobrej kontynuacji wieczoru -
Uwzględnijcie kary w tabelce. Poinformujcie swoich partnerów, by nie skończyli z ujemnym bilansem
-
Ja nadal nie kumam jak można zabronić trenować zespół.
Co Ty żaba, że musisz kumać?
-
Ja nadal nie kumam jak można zabronić trenować zespół.
Wyjaśnię Ci łopatologicznie. Płakaliście w poprzednich edycjach, że musieliście wywalać po 500 monet na sparingi. My musimy przeprowadzić turniej mając nad nim pełną kontrolę, więc zasady muszą być takie byśmy mieli możliwość sprawdzić czy nie są łamane. Więc zezwalając na treningi musimy również zezwolić na sparingi. Gdy zezwolimy na treningi, a zabronimy sparingów koledzy mogą się dogadać i grać je między sobą. Jeżeli zrobią to z głową, nie udowodnimy im tego.
4 sparingi są optymalne do treningu na kolejkę, jeżeli ktoś będzie je grał to wyrobi sobie pokaźną przewagę, co za tym idzie trzeba wydać na kolejkę 16 monet, licząc 22 kolejki da nam to 352 monety. 2 rundy to 704 monety, a trzeba pamiętać, że w finale grane są pokemony czyli 18 drużyn.
Wtedy zacznie się płacz, że faworyzujemy tych co kupują dużo monet.
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Wtedy zacznie się płacz, że faworyzujemy tych co kupują dużo monet.
No to możemy zrobić może turniej za rok z treningiem i towarzyskimi meczami? I sobie porównamy oba turnieje .