Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Uwzględnijcie kary w tabelce. Poinformujcie swoich partnerów, by nie skończyli z ujemnym bilansem
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Ja nadal nie kumam jak można zabronić trenować zespół.
Co Ty żaba, że musisz kumać?
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Ja nadal nie kumam jak można zabronić trenować zespół.
Wyjaśnię Ci łopatologicznie. Płakaliście w poprzednich edycjach, że musieliście wywalać po 500 monet na sparingi. My musimy przeprowadzić turniej mając nad nim pełną kontrolę, więc zasady muszą być takie byśmy mieli możliwość sprawdzić czy nie są łamane. Więc zezwalając na treningi musimy również zezwolić na sparingi. Gdy zezwolimy na treningi, a zabronimy sparingów koledzy mogą się dogadać i grać je między sobą. Jeżeli zrobią to z głową, nie udowodnimy im tego.
4 sparingi są optymalne do treningu na kolejkę, jeżeli ktoś będzie je grał to wyrobi sobie pokaźną przewagę, co za tym idzie trzeba wydać na kolejkę 16 monet, licząc 22 kolejki da nam to 352 monety. 2 rundy to 704 monety, a trzeba pamiętać, że w finale grane są pokemony czyli 18 drużyn.
Wtedy zacznie się płacz, że faworyzujemy tych co kupują dużo monet.
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Wtedy zacznie się płacz, że faworyzujemy tych co kupują dużo monet.
No to możemy zrobić może turniej za rok z treningiem i towarzyskimi meczami? I sobie porównamy oba turnieje .
-
@dovco_handf za pewne będzie lepiej w sumie w tej grze chodzi o ty by stawać się silniejszym i zdobywać przewagę A nie ustawić taktykę i po grze można się zalogować za 20 rund
-
@borynos said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Ten punkt A - Kary, to jednorazowe -1 czy za każdy mecz w którym zagra bezprawnie wytrenowany grajek ?
Kara jest tylko za każdą podniesioną statystykę u grajka.. każde +1 dla grajka to dodatkowe -1 do tabeli, ciekawe czy ktoś skończy z ujemnym bilansem, bawi mnie bezmyślność niektórych;)
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@borynos said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Ten punkt A - Kary, to jednorazowe -1 czy za każdy mecz w którym zagra bezprawnie wytrenowany grajek ?
Kara jest tylko za każdą podniesioną statystykę u grajka.. każde +1 dla grajka to dodatkowe -1 do tabeli, ciekawe czy ktoś skończy z ujemnym bilansem, bawi mnie bezmyślność niektórych;)
A to w sumie warto podtrenować, bo pomoc słaba w tych ekipach