Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Grupa C - Utworzono ligę i wysłano wszystkie zaproszenia. Jeśli ktoś ma kłopoty, napisz tutaj lub skontaktuj się ze mną przez PM.
@bartekk90815 / @Kamilek0125
@Prochacz / @Sebeqq
@daroo933 / @cogito
@Biker294 / @kondziowa1
@buteusz / @gorkins
@kuligu / Sabit MamedovPowodzenia
-
ENGLISH VERSION - INFORMATION FOR GROUP B
The League was created and all invitations were sent to all participants, the name will be R1: Wstępna - Grupa B
In case someone has a problem with the invitation and entering in the league let me know by message and I will try to resolve as quickly as possible
I wish to all participants a good luckPOLSKA WERSJA - INFORMACJE DLA GRUPY B
Liga została utworzona i wszystkie zaproszenia zostały wysłane do wszystkich uczestników, nazwa będzie R1: Wstępna - Grupa B
Jeśli ktoś ma problem z zaproszeniem do dodania do ligi, daj mi znać, że spróbuję go rozwiązaćŻyczę wszystkim uczestnikom powodzenia
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Hehe????
Szanujmy się
A oto Twój terminarz, 2 czerwca grasz 2 mecz, może zdążysz inaczej bracia Byczkowie będą mieli handicap ;D
Symulacja 22:15 jak się nic nie zmieni
-
skoro nie ma nikogo kto moglby pomoc to trudno
Dokładnie tak. Ligę specjalnie założyłem później, tyle mogłem zrobić. Wiadomo kiedy był start, mogłeś zrezygnować z ligi wcześniej. Odkąd pamiętam jest tak, że pod koniec ligi nie można rezygnować. Jest cała masa różnych turniejów i czas nas goni. Ja 3 tygodnie trzymałem pusty slot.
-
@stefan-joptwojmać Bracia Byczkowie
-
Chyba, że admini pozwolą aby na pierwsze trzy kolejki dołączył "człowiek duch" i ustawił zespół tak jak mu powiem, później opusci lige a ja wejde?
To jest dobre tylko i wyłącznie dla ciebie i twojego parntera z pary w turnieju dobre rozwiązanie, ale wprowadziłoby zamieszanie w każdym następny turnieju, ponieważ... inni gracze już też by nie pilnowali terminów, bo przecież jak zrobił to Rusewicz w MPP 2019 - można wprowadzić ducha na kilka kolejek, kilkanaście kolejek. Jak mógł, to daczego ja, i ja, i jeszcze tysiąc innych ja... nie mogę?
-
@rusewicz Żaden wysiłek. Regulamin jest taki sam dla wszystkich, wliczając w to i Personel OSM. Czasem admini idą na rękę i usuwają menadżerów z lig na prośbę, ale dotyczy to tylko i wyłącznie oficjalnych eventów OSM takich jak Mistrzostwa Świata OSM jak komuś się zapomni zabezpieczyć konto .
-
@dovco_handf Nie trzymaj się tak sztywno tych zasad. Prosta zasada trzeba być człowiekiem dla drugiego człowieka. To zabawa i gra i każdy ma prawo się zapomnieć tak jak @Rusewicz życzę wam tylko abyście znaleźli się w podobnej sytuacji, nie pozdrawiam
-
@daroo933 Nie rozumiem, jak mam się nie trzymać zasad? Kilka razy pisałem do adminów i mi odmówili tumacząc się zasadami, które mają być takie same dla wszystkich. Teraz też napisałem do nich prośbę o pomoc w jego sprawie, robiąc z siebie głupka w ich oczach. Nie odpisali nawet. I ja jestem ten zły, że @Rusewicz nie może zrezygnować z jednego konta, a z innego nie chce?
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf Nie trzymaj się tak sztywno tych zasad. Prosta zasada trzeba być człowiekiem dla drugiego człowieka. To zabawa i gra i każdy ma prawo się zapomnieć tak jak @Rusewicz życzę wam tylko abyście znaleźli się w podobnej sytuacji, nie pozdrawiam
Czasami trzeba wyjrzeć za czubek własnego nosa