Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
Mamy ucieczke w lidze: @beyah1985 z @Dovco_HandF próbują odskoczyć reszcie na 10 kolejek przed końcem...
-
W tabeli cała prowadząca trójka gubi punkty ( @beyah1985 = remis, @Mati-Colchoner = remis, @Dovco_HandF = porażka ) i status quo w czubie tabeli zostało zachowane.
-
Na osiem kolejek przed końcem mistrzostw Polski OSM wszelkie znaki na wodzie i ziemi wskazują, że to @beyah1985 wywalczy spektakularnie w debiucie zwycięstwo .
-
@Dovco_HandF Sporo jeszcze kolejek do konca ,ale jeżeli Artur sięgnąłby po majstra zanotowano by naprawdę wielką niespodziankę.
-
Lidera traci punkty w meczu z @ShakiBoy, ale nie wykorzystuja tego ścigający go @Dovco_HandF, @Mati_Colchoner, @Lhundaeion i @piotras231... Jedynie @Rusewicz jeszcze przeskoczył @sniki26 i @Prezes-Kukito... to chyba już wszyscy, którzy mają nadal realne szanse w walce o mistrza.
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Jak dla mnie to PIERWSZA ÓSEMKA ma realną szansę na zdobycie Mistrza Polski na 7 kolejek czyli 21 punktów do zakończenia tego ekscytującego turnieju.
Tylko matematycznie jest to jeszcze możliwe, ale kto wie... to salenie wyrównana liga
-
@piotras231 dawaj dawaj podium jest w zasięgu
-
Finiszuje mocno trzech spośród 20: Nadal pierwszy @beyah1985, punkt za nim @Dovco_HandF, punkt za nim z kolei @Mati-Colchoner... dalej peleton prowadzi @Lhundaeion z punkt za nim @piotras231... U bukmacherów to jeden z tych pięciu ma największe szanse na mistrza w 2019 roku.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@Dovco_HandF Sporo jeszcze kolejek do konca ,ale jeżeli Artur sięgnąłby po majstra zanotowano by naprawdę wielką niespodziankę.
Oczywiście, że nie wygram , po prostu grafik ułożył mi się tak, że mega zdeterminowanych i potężnie doświadczonych menadżerów mam pod koniec rozgrywek a szanse z nimi są małe na zwycięstwo. I tak uważam, że awansując do finału grając w OSM 3.0 od lutego 2019 jest wielkim sukcesem ..... walczę dalej .... o podium !
-
@beyah1985 leci po mistrzostwo Polski z prędkością światła. Czy jest ktoś w stanie go zatrzymać, doskoczyć, przeskoczyć??? Sytuacja byłaby bezprecedensowa w mistrzostwach Polski, gdyby w debiucie udałoby mu się zdobyć złoto .