2 Önerim Var
-
Herkese Merhaba.
Oyunu çok uzun zamandır oynuyorum ve 2 öneride bulunmak istedim.- Mobil sürüme de web sürümünde olduğu gibi satılan oyuncunun hangi mevkiden olduğunu görebileceğimiz bir bölüm gelmeli.
- Eskiden büyük zevkle oynadığımız "Fantazi Ligi'nin" geri gelmesini çok istiyorum benim gibi düşünen menajerler vardır diye umuyorum.
Umarım önerim dikkate alınır.
İyi Günler. İyi Forumlar.
-
@Wesley-Selçuk İlk önerinin ekranı çok küçük olan telefonlarda hoş durmayacağını düşünüyorum o yüzden görüşüm olumsuz İkinci önerin hakkında zaten fantezi ligi ile ilgili bir çalışma olursa forumda duyurulur bu konuda bir çok başlık açıldı.
-
@RevengeisComing Alan yerine sattığımız oyuncuya tıkladığımız da onun kartını görebilelim. Web versiyonunda sattığımız oyuncunun üstüne tıkladığımızda kartı açılıyor ama mobilde bu özellik yok. Benim önerim temelinde sattığımız oyuncunun hangi mevkiden olduğunu bir şekilde öğrenelim.
-
@Wesley-Selçuk Android kullanıyorsun sanırım bizde üzerlerine tıklayıp bilgi kartını açabiliyorsun çünkü, gelecek sürümlerde eklenebilir platformlar arası farklılıklar olabiliyor.