Pomoc OSM 🤔
-
Szczegółowa instrukcja zmiany serwera dla zainteresowanych opracowana przez mihau1878 :thumbsup_tone1:@mihau1878 said in Pomoc OSM:
wie ktos jak zmienic server ?
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@maloba
Tak. Obecnie znany mi jest jeden tylko sposób: jak ktoś ci wyśle zaproszenie do ligi na innym serwerze, a ty je zaakceptujesz.Mi obecnie znany jest jeszcze jeden sposób.
Wchodzisz na stronÄ™ Aktywnych lig http://pl.onlinesoccermanager.com/ActiveLeagues wybierasz dowolny serwer w polu "serwery" wyszukujesz interesujÄ…cÄ… Ciebie ligÄ™
i wyszukujesz jÄ… na wolnym slocie wpisujÄ…c w polu "wyszukaj(search) nr ligi
lub login moderatora danej ligi -
Dla zakładających ligi info:
Najtaniej jest założyć ligę 8-zespołową za 160 monet. Każdy klub x 20 monet. Jak chcesz założyć ligę z 16 klubami to x 20=320 monet. -
Mam pytanie odnośnie forum, jak podwiesić temat? W Narzędziach mam tylko usuń, a chciałem mieć taką możliwość jako moderator swojej grupy, ofc chodzi mi tutaj o takie możliwości w dziale Crew Forum:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Ja mam tak:
-
U mnie to wygląda w ten sposób:
-
@Stefan-Joptwojmać
Z tego co zauważyłem, na forum grupy mniej opcji jest dostępne, (np temat można usunąć jedynie jeśli nikt więcej w nim nie odpowie) to może się nie dać przypiąć tematu w dziale swojej grupy. -
jestem w jednej grupie.a według forum w dwóch:).zależy mi na rozwiązaniu sprawy jak najszybciej.podzięka.
-
@huzar-shakir No problemo, zgłaszamy gdzie trzeba - dzięki :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF mam dokładnie ten sam problem co Huzar
-
@radek12_19 Ok :thumbsup_tone1:
-
no prawie bo jestem w PSG, na forum nowej grupy mam dostęp klikając w opcję poniżej wystąpienia z grupy, a na forum PW przez wejscie w Społeczność- Fora ![alt text](![image url](image url))
-
@radek12_19 Tak, to stary błąd, widać dalej go nie zlikwidowali :thumbsdown_tone3:
-
-
-
@radek12_19 Dzięki. Takie rzeczy dzieją się od razu po zmianie grupy... przez kilka nawet następnych dni.
-
@Dovco_HandF
A nie wystarczy się wylogować z forum i zalogować od nowa? -
@pimus1910 nie wystarczy.Robiłem to kilka razy.Nic,Zero.
-
@huzar-shakir Ale nie ze strony OSM wylogować, tylko ze strony nowego forum. Robiłeś? To zwykle pomagało.