Pomoc OSM 🤔
-
Potrzebujesz pomocy w grze Online Soccer Manager?
Właśnie znalazłeś się we właściwym miejscu. Opisz spokojnie swój problem, a my ci pomożemy jak najszybciej znaleźć odpowiedź/odpowiedzi.
Uwaga
Jeżeli masz problem z płatnościami w OSM lub posądzasz kogoś o oszustwo w lidze to zapamiętaj - nie piszemy o tym nigdy na forum. Sprawę opisujemy na e-mailu, który mamy przypisany do gry i wysyłamy na e-mail naszego polskiego Personelu:-
pl.support@onlinesoccermanager.com
POLSKI PERSONEL OSM -Community Manager_PL: Dovco_HandF -Support Staff: -Forum Moderators PL: Mati Colchoner, Rusewicz, ToomAnyWays, troczek13
-
-
Chcesz zadać pytanie odnośnie gry? Zamieść je w temacie Pomoc OSM. Zadaj pytanie ( nie przejmuj się pisownią i podobnymi sprawami – to nie jest test z języka polskiego. Tak długo jak Twoje pytanie pozostanie jasne do zrozumienia, to będzie dla nas wystarczające), odpowiedź zostanie podana, temat zamknięty. Oczywiście twoje pytanie musi być zadane w języku polskim.
Zgłaszanie błędów i wszystkie informacje potrzebne, aby prześledzić i odtworzyć je.
Wierzymy, że wielu z Was lubi pomagać innym użytkownikom i doceniamy to. Jeśli zatem jesteś w 100% pewien swojej odpowiedzi i żadna odpowiedź nie została jeszcze podana, nie krępuj się i odpowiedz. Jednakże, jeśli takiej pewności nie masz lub odpowiedzi już udzielono, nie powinieneś zamieszczać posta. Złe odpowiedzi mogą wprowadzić użytkowników w błąd.
Jeśli chcesz, aby omówić odpowiedzi na swoje pytanie dotyczące raportu/buga, proszę przejść do topiku dyskusyjnego na przykład do topiku pt. SUGESTIE/POMYSŁY NA ULEPSZENIE GRY. Pytania na temat taktyki? Mamy specjalny wątek stworzony dla wszelkich spraw związanych z taktykami i ustawieniami w temacie pn. IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ.
Tematy nie powinny być podbijane. Zadaj swoje pytanie i staraj się zachować spokój, gdy czekasz na odpowiedź. Są szanse, że akurat ktoś będzie pracował nad tym, abyś uzyskał odpowiedź.
Podążanie za tymi wskazówkami pozwoli nam pomóc Tobie w przyjemny dla nas wszystkich sposób. Jeśli jednak nie zdecydujesz się ich przestrzegać, wtedy ryzykujesz bycie ukaranym.
-
OCHRONA KONTA
Jedna kluczowa zasada to: NIGDY nie podawaj swojego hasła komukolwiek.Dotarły do nas informacje, że niektóre osoby próbują zdobyć Twoje hasło, podając się za Personel OSM lub pracowników Gamebasics. Pamiętaj - w żadnych okolicznościach Personel OSM lub pracownicy Gamebasics NIGDY nie poproszą Ciebie o podanie Twojego hasła!
Raczej nigdy nie powinieneś używać swoich danych do zalogowania się do OSM (login i hasło) na żadnych innych stronach niż oficjalne strony OSM. Jeśli jednak zdecydujesz się na taki krok, my zrobimy co w naszej mocy, aby Tobie pomóc, ale będziesz jedyną osobą odpowiedzialną za utratę swojego konta.
Jeśli kiedykolwiek otrzymasz wiadomość prywatną z prośbą o podanie Twojego hasła, proszę, zgłoś to natychmiast do Personelu OSM. Członków Personelu OSM możesz rozpoznać po ich oficjalnych nazwach, które są ulokowane tuż pod nazwą menadżera na ich profilach lub na ich avatarach na Forum.
-
Jak wejść na forum swojej grupy? Czy ono dalej istnieje, czy trzeba na nowo tworzyć?
-
@Stefan-Joptwojmać
Trzeba na nowo tworzyć tworzyć tematy
na razie grupowe forum jest puste -
Nie mogę na forum grupowym stworzyć tematy, a w innych działach mogę, wie ktoś jak temu zaradzić??
-
@Stefan-Joptwojmać przes profil wejdź na stare
-
@kuba-fala
Wiem jak wejść na stare forum grupowe, ale nie wiem jak stworzyć dział mojej grupy na nowym forum;D
-
@Stefan-Joptwojmać klikasz na górze tam gdzie zółta strzałka wskazuje i rozwija się ci się lista tematów. Ci co należą do jakiejś grupy zobaczą na samym dole odnośnik do swojego Forum Grupy. Spróbuj.:basketball_player_tone4:
](image url)
-
@Stefan-Joptwojmać U mnie w forum grupy nic nie ma
-
@ToomAnyWays U mnie też nie było, ale Moderator Grupy może otworzyć pierwsze wątki z tego co wiem. Próbowaliście?:field_hockey:
-
@Dovco_HandF Nie, ale zaraz spróbuje. Dzięki.
-
@ToomAnyWays Daj znać jak ci poszło:bicyclist_tone3:
-
@Dovco_HandF Niestety tak to wygląda. Wszędzie pusto.
-
@ToomAnyWays Próbuj otworzyć jakiś topik. Musi się udać. Mi się przecież udało.
-
@Dovco_HandF
Próbowaliście może sprawdzić forum na innych przeglądarkach? -
@mihau1878 said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF
Próbowaliście może sprawdzić forum na innych przeglądarkach?Na pewno na Google Chrome gra i buczy.
-
@mihau1878 Ok. Na Chrome jest
-
@ToomAnyWays Hurrrrrrrra!
Pamiętacie, że:Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Dlatego właśnie ranking menadżerów jest ruchomy i czasem wydaje nam się, że nie wiadomo gdzie gubimy punkty@Mati-Colchoner said in Pomoc OSM:
@Konstanty Zgłosić go możesz wchodząc na profil oszusta, po prawej stronie znajduje się napis "Powiadom o próbie oszustwa"
Kliknij, i wtedy wyświetli Ci się "Doniesienie o nieuczciwych praktykach"
Opisz sprawę, i wyślij. Dostaniesz wtedy na maila przez którego założyłeś konto w OSM wiadomość, i będziesz musiał aktywować raport
Ja wczoraj zgłosiłem, i w ciągu 5 godzin zablokowali oszusta -
@Dovco_HandF Haha ale dobre jest to, że wcześniej na Operze z której korzystam na co dzień nie było tego forum, a teraz wszedłem i nagle się pojawiło. Cud :thinking: