Pomoc OSM 🤔
-
-
@dovco_handf niech lepiej mnie naprawia bo niedługo kolejne turnieje a monety schodzą jak woda
-
@rusewicz W interesie OSM jest, żebyś dostał monety, bo oni dostaną kasę za ciebie. Jak ty nie dostajesz, to oni też nic nie dostają .
-
No i nie dostałem nic
Jest globalny błąd. Na komputerze jak oglądasz filmiki to dostajesz monety bez problemu. Sprawdziłem. Prawda. Na aplikacjach WIELU LUDZI z całego świata OSM nie dostaje monet za obejrzenie reklamowych filmów. Informatycy pracują nad rozwiązaniem problemu.
Zgłosiłem Cię imiennie na Forum: Solving Bugs. -
O co dokładnie chodzi?
-
@didierluk a co jeszcze byś chciał?
-
@didierluk tylko z kim?
-
Od dwóch dni nie mogę korzystać z OSM na komputerze, jaką zakładkę bym nie otworzył to wyskakuje błąd.
Po za tym, niektórym członkom grupy, nie wyświetla się czat grupowy, zarówno na kompie jak i aplikacji.
Problem opisuję tutaj, ponieważ chcę się dowiedzieć, czy ktoś jeszcze ma podobny problem. -
@mati-colchoner ja coś takiego miałem, wyczyściłem historię przeglądanie z wszystkim funkcjami ( zapisane hasła, cookie, przeglądane strony itp ), potem skan antywirusowy odpal ręcznie, potem wyłącz i włącz komputer, następnie zaloguj się do OSM przez google chrome, a potem już powinno działać..... mi to pomogło.
-
o! to ja też mam pytanie: da się jakoś wyłączyć dźwięki przychodzących informacji, zdarzeń na telefon w aplikacji osm an androida? chodzi mi o to, ze jak ktoś np do mnie napiszę to chciałbym to widzieć na telefonie ale wcześniej nie słyszeć, wiem, że mogę ściszyć multimedia w telefonie ale wtedy inne multimedia też są bez dźwięku a mi chodzi tylko o to by osm na telefonie był bez dźwięku
dzięki
-
@beyah1985 do tego chyba programiści gry jeszcze nie doszli
-
@beyah1985 said in Pomoc OSM:
@mati-colchoner ja coś takiego miałem, wyczyściłem historię przeglądanie z wszystkim funkcjami ( zapisane hasła, cookie, przeglądane strony itp ), potem skan antywirusowy odpal ręcznie, potem wyłącz i włącz komputer, następnie zaloguj się do OSM przez google chrome, a potem już powinno działać..... mi to pomogło.
Dokładnie tak .