Casusa ekleme
-
Bu saate kadar transfer listesinin güncellenmesini beklemek için kaldım, para biraz birikince 90 üzeri oyuncuları çekmeye başladım ama yeni simülasyon için 2 3 saat bekledim haliyle. Sonra en son aldığım oyuncuların ardından listeye paramin yetmediği 2 oyuncu daha geldi, satış listesine çıkardım topçuları para denkleştirmek için. Sonra acaba o sırada aktif menajerlerden birinin gerekli parası var mıdır direkt çeker mi onu merak ettim, ona göre kadro yapılanması yapacağım. Önerim kısaca casus yolladigimiz zaman karşı tarafın transfer bütçesini de görebilmemiz. Bu sayede transfer listesinde stratejik davranabiliriz diye düşünüyorum. Yorumları bekliyorum
-
Olumsuzum
Osm’ye web sitesi üzerinden giriş yaparak rakibin kadrosunu açıp “takım transferlerine” tıklayıp yapmış olduğu transferleri görebilir ve elinde ne kadar para olduğunu tahmin edebilirsiniz.
Unutmayınızki, eğer rakibin satışları(geliri) almış olduğu oyunculardan(gideri) çok az ise şaşırmayın boss coins ile oyuncu almış anlamına gelir.
Ayrıca Stadyum(kapasite) bölümünü 3 yıldız yapmış ise daha fazla maç gelirleri elde eder bunuda unutmamak gerekiyor.
Kısacası rakipte ne kadar para olduğunu 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebilirsiniz, bu yüzden olumsuzum.
İyi oyunlar dilerim.
-
@kartalgorusu_ Gelse zararı olmaz ayrıca casus kullanımına da teşvik edebilir olumluyum
-
@kartalgorusu_ Boss coins gösterimi olmamalı bence ama nakit veya banka parası gösterilebilir. Güzel bir düşünce
-
Öneri için teşekkürler.