MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Stefan-Joptwojmać said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Ja powiem tak, znam Dovco dobrze, grałem z nim sporo czasu i trudno mi uwierzyć w takie coś. Chciałbym zobaczyć statystyki tego meczy oraz innych meczów rywali Łukasza Kowalskiego oraz snikiego z menadżerami ze swoich grup, wtedy będzie sprawiedliwie, a nie tylko jednej osoby i nie pełne. Manipulować wynikami można nie tylko zawodnikami, ale także ustawieniem formacji etc.
Cenię obie grupy dlatego też chciałbym mieć podgląd nie tylko na jedno zdarzenie, ale jak ta rywalizacja odbywała się od samego początku.
spoko jak dla Ciebie wystawieni słabszego Br i napastnika oraz 3 najsłabszych pomocników i chyba 2 obr to nic takiego to ok,bez pytań ,jak ktoś ma ochotę niech sprawdzi mecze moje i moich kolego z grupy zero ustawki a najlepiej świadczy ostatni mecz z Rusewiczem dzięki któremu nawet nie jestem w pierwszej 3 to jest walka i bez lipy zero pomagania sobie w grupie,jestem dumny za moich chłopaków każdy grał na siebie do końca bez odpuszczania,.
-
A @Łukasz-Kowalski i @Dovco_HandF milczą...
-
@sniki26 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
ale masz screen ze składem i czego jeszcze chcesz porównaj sobie i po sprawie
Tak jak pisałem, cenię obie grupy. Z Dovco bardzo dużo grałem razem w ligach i trochę go znam, trudno mi uwierzyć w to, że postąpił tak nie czując się wcześniej skrzywdzonym. Dlatego też chciałbym zobaczyć przede wszystkim statystyki pomeczowe w meczach z Twoim udziałem vs kolegom z grupy oraz meczach Łukasza Kowalskiego vs jego kolegom z grupy. Najłatwiej wydać pogląd oglądając statystyki meczowe gdzie widać o wiele więcej niż tylko skład. To tak abstrahując od meczy Dovco vs Łukasz. Chcę wyrobić sobie opinię nie na temat jednego mecz, ale widząc całość. Jeśli nikt nie ma nic do ukrycia to nie będzie problemu wstawić kilka SSów..
-
sniki26, mihau1878....
jeśli bawicie się w detektywów i szukacie spisków to po pierwsze zacznijcie od tego, by spojrzeć na składy przed meczem...
ja pamiętam, że Jurek miał mocno przemęczony składy i zrobił kilka zmian.... skorzystałem z tego i wystawiłem również kilku rezerwowych, by dać odpocząć innym, uznałem że i tak mam szansę na zwycięstwo u siebie, bo mam mocną taktykę, mecz wygrałem minimalnie wynikiem i statystykami...
detektywom dam zadanie, prześledźcie kilka meczów wcześniej i zobaczcie ile meczów pod rząd grali piłkarze, którzy odpoczywali.... wasze spostrzeżenia chętnie ujrzę na forumdruga sprawa... wiem, że frustracja prowadzi do emocji, zwykle w negatywnym znaczeniu, dlatego powstrzymam się od dyskusji
ale nie zamierzam ignorować chęć podburzenia "postronnych" menadżerów i zarzucać forum oskarżeniami bez podstawi trzecia rzecz... czy nie ciekawi Was wynik meczu mihau i snikiego (1:3)
nie pamiętam kiedy michał przegrał u siebie, czemu akurat w tym meczu? ale nie podjąłem tematu, bo wierzę że Michał grał fair i wpadka mogła się zdarzyć... takie mam osobiste zdanie... ale ktoś inny może mieć odmiennedyskutować będę tylko z merytorycznymi wypowiedziami ale nie z osobami, które w jakiś sposób czują żal do mnie czy do grupy PE (zwykle za swoje błędy, ponieważ z mojej grupy nikt nie odchodzi niewinny) i wyrzucają ten żal w tej sprawie, bo czują dobrą okazję do tego
-
@Łukasz-Kowalski mógłbyś mi jako organizator odpowiedzieć co z wystawianiem grajków na nie swoich pozycjach ? jak Ty to widzisz ?
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro xDD dostałeś czerwo i strzeliłeś gola a przez 50 minut tego nie zrobiłeś, to chyba coś jest nie tak? Zwyczajny fart, pogratulowałem ci a ty jeszcze chcesz mnie wyśmiać... Zluzuj
Okey , spoko , faktycznie zapomniałem podziękować za gratulacje . Tak więc dziękuję . Pozdro.