MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@borynos
Wszystko już było szeroko opisane na kilku stronach forum, opinie obu stron. Nie było zamiatania, ponieważ nie było problemu.
Wpis snikiego wynikał z frustracji po nieudanym wyniku (czerwonej kartce), co po części mogę zrozumieć.
Niepotrzebne było sianie zamętu na forum, który miał na celu stworzenie "fali uderzeniowej" opartej na insynuacjach, co się trochę niestety udało.
Nawet gdy był przekonany o swojej racji, to powinien to zachować dla siebie lub dla prywatnych odbiorców, natomiast jeśli chcesz pisać coś na forum publicznym to insynuacje należy poprzez obiektywnymi dowodami i skrupulatnie się do tego przygotować.
Ja przed każdym "meczem ryzyka" robiłem screeny składów przed meczem, po meczu i samego meczu. Nie zauważyłem w żadnym mega przegięć.
Prośba nie rzucajcie na forum publicznych stwierdzeń bez podstaw. -
Nawet jesli cos bylo to i tak nikt tego nie udowodni - taka prawda ; )
tak jak pisalem wczesniej (nic nie insynuuje) - jesli cos bylo nie tak - to osoby ktore byly odpowiednie za te czyny powinny czuc sie nie fajnie.Odbijajac od tematu - dostalem 4 monety -,-
-
Dzięki wielkie wszystkich za złożone gratulacje
Fakt te Mistrzostwa były wymagające, były momenty bardzo frustrujące ale więcej było tych satysfakcjonujących.
Gratuluję medalistom i pozostałym finalistom za stworzenie super spektaklu, emocjonującego do samego końca.ps. temat zostanie zamknięty z końcem dzisiejszego dnia
-
Symboliczne nagrody dla 10 finalistów (zostaną dodane niedługo):
ciamajda » 200 BCs
klosek » 150 BCs
damśli7 » 100 BCs
sniki26
Byku Duma Warmii
cogito
mihau1878
Cezarro
Damiś27
bylus22 » 50 BCsAvatarki postaram się zrobić w postaci baneru dla wszystkich na dniach
-
@CorreThe super na każdej pozycji Dovco w tym meczu co opisujesz wystawił po 2 najsłabszych zawodników,brawo ,tak sie gra z liderem,i jak coś to tez pytanie biker w 33 kolejcemega silny skład w meczu w 34 kolejce z kloskiem już także rezerwy, tutaj sprawdziłem żaden z pierwszego składyu bez kontuzji więc mógł grac na całego, też jak dla mnie dziwna postawa
-
@sniki26
Ale po co miał grać na lidera najmocniejszym składem skoro nie walczył o mistrza,a o dolne rejony tabeli? Miał mecze bezpośrednie z rywalami do niższych lokat,więc to logiczne przecież,że to z nimi musiał ugrać jak najwięcej punktów. Z Łukaszem mógł ugrać przykładowo remis najmocniejszym i zmęczonym składem,a na następnej kolejce dostać wpierdel bo musiałby zagrać rezerwami i to by skutkowało np utratą pozycji -
Nikt nic nikomu nie udowodni . Moim skromnym zdaniem organizatorzy ani admini nie powinni brac udzialu w MP sorry to tak jakby PZPN UEFA lub FIFA miala swoje zepoly w CL MŚ lub ekstraklasie ? troche sie gryzie to prawda ? mimo to gratuluje i pozdrawiam !
-
no prosze nawet ja jestem podejrzewany o ostatni mecz
a co do zawodnika na nie swojej pozycji... spojrzcie mecz rtsa z correthe w 30 kolejce rts wystawil napastnika w pomocy, czyli co? podlozyl sie pewnie... a tu psikus i wygral 3-0 albo 3-1 i ten napastnik na pomocy strzelil wszystkie bramki takie zakopnczenie podsumowania.
dziekuje za walke i szkoda z mojej strony ze skonczylem na ostatnim miejscu... mam nadzieje ze za rok bedzie lepiej jezeli chodzi o czas
-
@Dovco_HandF Jeszcze raz graty za podium dla graczy PE.W tym momencie można zaczynać obstawiać która grupa wygra zbliżające się MPG 2017:D.Faworyt jest jeden-Polish Eagles.Reszta powalczy o miejsca 2 i 3.Wyniki grajków z grupy orłów w MPutwierdzają mnie w tym przekonaniu:)
-
nic sensownego się tu już nie wydarzy, także zamykamy temat
czekamy na pamiątkowe banery....