MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Cezarro Nie. Twoja interpretacja, żeby znowu zrobić zamęt na forum i napisać 50 postów o niczym konkretnym. A wg mnie to trzeba pomyśleć nad formułą, która raz na zawsze wykluczałaby podobne posądzenia jakie maja miejsca w tych MP. Ty już piszesz o historii a ja chcę pisać o przyszłości. Trzeba wspólnie się zastanowić.
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro Nie. Twoja interpretacja, żeby znowu zrobić zamęt na forum i napisać 50 postów o niczym konkretnym. A wg mnie to trzeba pomyśleć nad formułą, która raz na zawsze wykluczałaby podobne posądzenia jakie maja miejsca w tych MP. Ty już piszesz o historii a ja chcę pisać o przyszłości. Trzeba wspólnie się zastanowić.
Sugerujesz że to ja celowo robię zamęt na forum ?
-
@Michal_ACM Proszę nie atakować grupy, w której jestem, bo będę jej bronił bez względu na fakt czy jesteście lepsi czy gorsi. Prawda jest taka, że mecz nie był ustawiony tylko ktoś komuś nie chciał zrobić zbyt dużej krzywdy i tyle Ja to rozumiem i nie mam z tym problemu.
-
@Cezarro Jakbym śmiał...
-
jeśli jest ktoś chętny wypowiedzieć się na ten temat, to proszę o opinie na temat obu meczów (Łukasz - Dovco i mihau-sniki), statystyki obu spotkań poniżej... wg mnie żaden mecz nie był ustawiony.... nie wierzę, by Michał (znająć go długo) z własnej woli zagrał nie fair
-
Chciałem pogratulować wszystkim finalistom Mistrzostw Polski OSM 2016, czyli @Łukasz-Kowalski, @ciamajda @klosek @damśli7 @sniki26 @Byku-Duma-Warmii @cogito @mihau1878 @Cezarro @bylus22 @kalka301 @Rusewicz @Dovco_HandF @CorreThe @RTS1910_FCS @kuba-fala @Biker294 .
Dziękuję wszystkim uczestnikom MP za walkę w każdym meczu. Z częścią miałem okazję grać kilku krotnie, a z innymi jeszcze nie miałem okazji.
Brawa dla wszystkich, co udało im się zaliczyć sezon, a także tym co walczyli do samego końca. Oczywiście wielkie brawa dla @Łukasz-Kowalski @ciamajda @klosek za zajęcie miejsc na podium Mistrzostw Polski. -
@sniki26 Ja ci się nie tłumaczę sniki, ale znam cię nie od dziś. Ty jak przegrywasz to zawsze widzisz podstęp, albo podwójne dno. Taka twoja fajna natura. Ani mój mecz z Łukaszem ani twój mecz z mihau - nie miały znaczenia. W tym roku gracze z PE biją na głowę graczy z H_PL. Taka jest brutalna prawda. To była długa liga i wygrali ją ci, co najlepiej rozplanowali siły.
Dovco przegrałem z kolegą z własnej grupy ostatni mecz który dawał mi walkę o Mistrza Polski wiec co do ustawienia meczy nie mam pytań ,nic nie mamy sobie do zarzucenia ,miałem słabszy skład ale nie na tyle żeby jak ty wystawić najsłabszych pomocników i obrońców sorry on także nie wystawił słabszych tylko wykorzystał moje ustawieni i wygrał to co robiłeś wcześniej z kloskiem to też przypadek,przepraszam wiedziałeś że grasz z liderem,widziałeś że masz osłabionych zawodników kondycyjnie jak sam pisałeś to grałeś nimi do końca żeby na lidera wyjść mega osłabiony ,kto tak gra podaj przykład.
-
@sniki26 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
przepraszam wiedziałeś że grasz z liderem,widziałeś że masz osłabionych zawodników kondycyjnie jak sam pisałeś to grałeś nimi do końca żeby na lidera wyjść mega osłabiony ,kto tak gra podaj przykład.
A to już sobie wymyślasz jak zwykle. Jestem zapracowany, kilka dni nie miałem internetu i nie sprawdzałem meczów dalej niż bieżąca kolejka. Więc mi nie wmawiaj czegoś czego nie było ( chociaż ty słyniesz z tego wmawiania innym jak to co kiedy się działo). Nie wyszło ci w tych mistrzostwach, to zachowaj resztki honoru się ukłoń nowemu mistrzowi w pas jak ja to robię:
-
Ja także pracuje i jestem zmęczony nie na tyle aby nie widzieć z kim gram i co się dzieje ze składem ,problemy z netem miałeś jakoś wcześniej ,dziwne to tłumaczenie,gratuluje Łukaszowi bo bez dwóch zdań grał najlepiej i bez pomocy i tak powinien to wygrać.Co do tego czy mi nie wyszło to sorry pisałem że miejsce w pierwszej 10 będzie dla mnie sukcesem jestem wyżej więc bez komentarza
-
Jako moderator Polish Warriors pragnę pogratulować wszystkim biorącym udział w finale, za to że się w nim znaleźli, w szczególności dla @kalka301 i @Damiś27 na których nikt przed MP nie stawiał, właściwie w ogóle ich nie znał, a jednak pokazali charakter i zaszli bardzo wysoko. Cieszę się że godnie reprezentowali grupę (Damiś przez pewien czas, żałuje że nie został dłużej :(). Również gratuluje dla @CorreThe dobrej gry w finale. Jego chyba każdy zna i nie powinna nikogo dziwić jego obecność w finale Mam nadzieję że w następnych MP będzie nas więcej na tym etapie.
-
@Łukasz-Kowalski said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
jeśli jest ktoś chętny wypowiedzieć się na ten temat, to proszę o opinie na temat obu meczów (Łukasz - Dovco i mihau-sniki), statystyki obu spotkań poniżej... wg mnie żaden mecz nie był ustawiony.... nie wierzę, by Michał (znająć go długo) z własnej woli zagrał nie fair
Z całym szacunkiem Mistrzu ale statystyki potrafią mnie czasem rozbawić do łez o czym już pisałem w tym dziale po meczu z członkiem swojej grupy. Gdyby Dovco chciał Ci napsuć krwi to odpocząłby we wcześniejszej kolejce, żeby na mecz z Tobą móc wystawić pełen ogień ale tego nie zrobił, bo niby dlaczego miałby to zrobić ? Tylko po to, żeby przeszkodzić Ci w zdobyciu tytułu i pozwolić zdobyć go komuś innemu ? Zrobił tyle ile mógł, żeby Ci nie zaszkodzić ale też nie położył się na boisku Jeszcze raz powtórzę, że ja to rozumiem
-
,,Ustawiony" mecz: Łukasz Kowalski (Rock) 1-0 Dovco_HandF (Water)
Witam, zacznijmy od składu Jurka, kilka roszad w składzie (później podam powód rotowań) ale ogólnie bez wielkich roszad bo nie dał najgorszego bramkarza ani najgorszego napastnika tylko - dobrych graczy!
Screeny (gracze w kółku to gracze z wyjściowego składu):
Teraz statystyki meczowe i przebieg meczu. Taktyka Jerzego to 451 i oddane z tego 8 strzałów to oddanie? Gdyby oddawł to by oddał strzałów max 3/4 a nie 8! No i 2 kartki, gdyby grał stylem ostrożnym to by dostał dwie kartki? Nue sądzę...
Screeny:
Na końcu ostatnia kwestia czyli koniec terminarza, 3 mecz od końca to mecz z liderem, a dwa ostatnie to mecze z rywalami z którymi walczy o bezpośrednie miejsce w tabeli! Niby troche kontrowersyjne ale wybrał jak najbardziej opłacalną dla siebie wersję
Screeny:
Wniosek: Napisze tylko że urzyjcie mózgu czasem jak coś napiszecie. Lepszego podsumowania nie dostaniecie więc bazujcie na nim. -
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
,,Ustawiony" mecz: Łukasz Kowalski (Rock) 1-0 Dovco_HandF (Water)
Wniosek: Napisze tylko że urzyjcie mózgu czasem jak coś napiszecie. Lepszego podsumowania nie dostaniecie więc bazujcie na nim.To ja napiszę tylko, żebyś użył słownika języka polskiego zanim coś napiszesz Przepraszam ale drażnią mnie błędy
-
@sniki26 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
przepraszam wiedziałeś że grasz z liderem,widziałeś że masz osłabionych zawodników kondycyjnie jak sam pisałeś to grałeś nimi do końca żeby na lidera wyjść mega osłabiony ,kto tak gra podaj przykład.
A to już sobie wymyślasz jak zwykle. Jestem zapracowany, kilka dni nie miałem internetu i nie sprawdzałem meczów dalej niż bieżąca kolejka. Więc mi nie wmawiaj czegoś czego nie było ( chociaż ty słyniesz z tego wmawiania innym jak to co kiedy się działo). Nie wyszło ci w tych mistrzostwach, to zachowaj resztki honoru się ukłoń nowemu mistrzowi w pas jak ja to robię:
Tak jest , kłaniajcie się wszyscy w pas Nowemu Mistrzowi Albo nawet padnijcie przed nim na kolana. Kiedyś Kazik Staszewski śpiewał : " ... na kolana chamy , śpiewa Lucjan Pavarotti! ... " A Pan Kowalski to taki Luciano Pavarotti polskiego OSM. Nigdy nie fałszuje