MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Cezzaro dlaczego jeśli ktoś wspomni o czymś to jest to wyolbrzymiane i rozdmuchiwane? Po prostu była to zwykła uwaga, by zwrócić uwagę na bardzo istotny problem. Nie ma co oszukiwać się w grze jak w życiu - pełno jest cwaniaczków. Naświetlenie tego ma kilka pozytywnych skutków zwłaszcza, że takie mecze łatwo jest rozpoznać.
-
Dla Ciebie to była zwykła uwaga , a dla mnie nie . Nie chce mi się dalej drążyć tematu bo to i tak nic nie da. W każdym razie ze swojej strony mogę zapewnić ,że będę grał tak jak ja będę chciał , i jak będę chciał wystawić najsłabszy skład to tak zrobię , i g***o to kogo powinno obchodzić .
-
@Cezarro To jest po prostu zwykłe prewencyjne działanie, żeby nie było żadnych przekrętów. Cechą narodową Polaków jest cwaniactwo, z czego są znani na całym świecie. Gdzie mogą to kombinują. To też przeniosło się do internetu, do OSM. Bo dlaczego nie? Mam sygnały o nieuczciwej grze niektórych menadżerów. Zainteresowani wiedzą o kogo chodzi. Więc żadne chamstwo, raczej coś zupełnie przeciwnego. Grzecznie uprzedzam - nie będzie w finale pobłażania i litości dla żadnego cwaniactwa i oszukiwania. Pozdrawiam wszystkich uczestników finału MP 2016 i apeluję ostatni raz o grę fair play.
-
@Dovco_HandF Chociaż nie gram w finale to zabiorę głos bo wydaje mi się że jak ktoś będzie chciał oddać mecz to odda i wcale nie potrzeba grać ostrożnie i słabym składem żeby to zrobić. Wystarczy odpowiednio ustawić taktykę. Ja w eliminacjach w jednym meczu grałem na wyjeździe z teoretycznie lepszym rywalem a miałem mocno podmęczonych zawodników więc myślę trudno wystawie rezerwy i to na maxa przegram ale w następnym meczu będę miał wypoczęty pierwszy skład i będę miał większą szanse na wygranie.i jaki był efekt?przeciwnik dostał czerwo i wygralem rezerwami..także inspiracja do wystawiania rezerw i grania ostrożnie może być różna to cześć menadżerki i karanie za to to nieporozumienie.Wydaje mi się tak jak mówi Cezarro każdy powinien grać dla siebie i jak chce i nic komu do tego.A wnikanie do ustawień jakiegoś menadżera nic nie da i tylko wywoła niepotrzebne emocje.dajcie trochę luzu to tylko gra i zabawa chociaż o wysoki cel.
-
@martin343 Cezarro ma w 100% rację i wielu wypowiadających się menadżerów w tyn tonie również. Ja wolę jednak kilka razy ostrzec pewne indywidualności naszej społeczności, że będziemy czuwać i patrzeć. I dopilnujemy, żeby ci co grają uczciwie mogli rozegrać spokojne zawody. Co jest w tym złego, że zwracamy uwagę na pewne negatywne zjawiska, jakie się odbywają. Oczywiście, że ty też masz. Poddanie meczu czasem bardzo trudno jest udowodnić, ale czy to znaczy, że mamy przejść nad tym do porządku dziennego, jeśli takie coś zaistnieje? Raczej nie.
-
czyli przykladowo.... zagram normalnie i przeciwnik tez... bez zadnych poddan... wygram z przeciwnikiem a z 4-1 i staty bede mial a z 17 do 6 to juz bedziecie myslec ze przeciwnik oddal mi mecz? badz na odwrot ja bede mial takie staty to myslicie ze ja oddalem komus mecz?
-
Tak właśnie będzie , zostaniesz ukarany nie tylko natychmiastowym wyrzuceniem z rozgrywek ,ale również dożywotnią blokadą konta na OSM Do tego zostaniesz napiętnowany i wszyscy na forum będą mogli obrzucać g***em Ciebie i całą Twoją rodzinę aż do piątego pokolenia wstecz. Więc lepiej zapomnij o tym ,żeby w jakimkolwiek meczu zagrać stylem normalnym lub wystawić zmienników, choćby nawet piłkarze z Twojego podstawowego składu mieli wszyscy zdechnąć na boisku z wycieńczenia.
-
@Mateusz-Lambert jestescie parą ?
-
@Mateusz-Lambert Bedzie ciężko coś ugrać , wszyscy dziś grają na wysokim poziomie , zobaczymy
-
@Stefan-Joptwojmać said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Cezzaro dlaczego jeśli ktoś wspomni o czymś to jest to wyolbrzymiane i rozdmuchiwane? Po prostu była to zwykła uwaga, by zwrócić uwagę na bardzo istotny problem. Nie ma co oszukiwać się w grze jak w życiu - pełno jest cwaniaczków. Naświetlenie tego ma kilka pozytywnych skutków zwłaszcza, że takie mecze łatwo jest rozpoznać.
Mam do Ciebie prośbę , sympatyczny śniegowy koleżko, żebyś nie przekręcał więcej mojego nicku , czyli piszemy nie Cezzaro , tylko Cezarro . Rozumiemy się ?
-
no to dzis zaczynamy nigdy nie gralem w pokemonach.. ciekawe jaka taktyka tu sie sprawdzi
-
@Wojtyn84 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Powodzenia dla wszystkich i niech wygra najlepszy! :goal: :first_place:
Jazzzzzda panowie!
-
@cogito Przy czerwie remis to dobry wynik - gratulacje:ok_hand_tone2: