ÖNERİ 1
-
osm benim gözümde bir transfer oyunudur sürekli al sat yaparak oyuna olan ilgimizin arttığı bir oyun ancak son zamanlarda transfer sayıları bir hayli düştü ve bu durum bizleri oyundan uzaklaştırıyor oyuna ilgimiz azalıyor bu konunun değerlendirilmesini istiyorum transfer sayıları artırılırsa eminim oyun herkes için daha ilgi çekici ve rekabeti yüksek hale gelir.
-
@İIayda merhaba,transferlerle alakalı değişen bir şey yok. Lig ilerledikçe haliyle oyuncu değerleri arttığından daha uzun sürebiliyor satılmaları.
Eğer ucuz ve değersiz oyuncularınızdan da satılmayanlar oluyor ise, her simülede oyuncunuz satılmak zorunda değil. Fiyatları biraz düşürmek ve sabırla beklemek dışında yapılacak pek bir şey yok. -
@saitsait60 farkındayım hocam ancak önceden sanki bu kadar kısır değildi transferler uzun zamandır oynayan biri olarak son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye başladı sadece o yüzden yazmak istedim.
-
@İIayda Merhaba, transfer konusuyla ilgili forumda yüzlerce başlık açıldı, başlık açmak yerine forumlarda arama yapabilirsiniz.
Transfer durumları şans işidir. Bazen gücü yüksek pahalı bir oyuncu 2,5 katından ilk transfer simülasyonunda satılabileceği gibi, bazen de gücü daha düşük ve daha ucuz bir oyuncu günlerce transfer listesinde satılmadan durabilir. Bu gibi durumlarda satış listesine koyulan oyuncuları değiştirmeyi ve nispeten daha düşük değerdeki oyuncuları listeye koyup şansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Fiyat arttıkça oyuncuların satılma ihtimalinin zorlaşacağını unutmayınız.
İyi oyunlar.