[Futbol] Polacy za granicą
-
Łukasz Pielorz :flag_pl: został nowym zawodnikiem austriackiego czwartoligowca SK Bischofshofen :flag_at:. 34-letni pomocnik jesień spędził w czeskim MFK Frýdek-Místek :flag_cz:. Wystąpił w 16 meczach tamtejszej II ligi. SK Bischofshofen to lider Salzburger Ligi. Łukasz w swojej karierze wystąpił w 21 spotkaniach polskiej Ekstraklasy :flag_pl:. W Nice I lidze :flag_pl: zagrał w 205 meczach oraz strzelił 5 bramek. Wystąpił także w 6 meczach pucharu Polski :flag_pl: oraz 2 meczach Kypello Elladas :flag_gr: (Puchar Grecji)
-
Grzegorz Flasza :flag_pl: został nowym zawodnikiem norweskiego Arendal Fotball :flag_no:. 29-letni bramkarz w minionym sezonie grał w Tromsdalen UIL :flag_no:. W norweskiej drugiej lidze rozegrał 21 spotkań, a jego drużyna zajęła dziewiąte miejsce. Arendal w minionych rozgrywkach spadł z drugiej ligi i w nadchodzącym sezonie zagra w lidze trzeciej. Grzegorz w swojej karierze rozegrał 76 meczy w OBOS-ligaen :flag_no: (II liga norweska), w których stracił 136 bramek.
-
The New Saints FC :flag_gb:, którego zawodnikiem jest Adrian Cieślewicz :flag_pl:, czwarty raz z rzędu zdobył walijski Puchar Ligi, pokonując w finale Cardiff Metropolitan University FC :flag_gb: 1-0 (0-0).
-
Robert Lewandowski zmienił agenta! To zapowiada transfer?
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/polacy-za-granica/robert-lewandowski-ma-nowego-agenta-wybral-piniego-zahaviego-kosztem-jorge-mendesa/xc8c2lt
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/transfery/pini-zahavi-o-wspolpracy-z-robertem-lewandowskim/0yqmwrj -
@borynos said in [Futbol] Polacy za granicą:
@maloba wyluzuj juz chłopie, bo sie nagle odpaliłeś na forum i ziejesz taką frustracją , że nie da sie tego czytać
bo to jest typowy spamer i prowokator ,powinno się takim zakazywać dostępu do forum
-
@maloba said in [Futbol] Polacy za granicą:
@cezarro ucze sie od Ciebie a tak serio to nie przesadzaj mnie nie blokowano jeszcze tak jak Ciebie
Chyba sobie kpisz , nie ma na forum większego spamera i prowokatora od Ciebie . Mnie jeszcze dużo brakuje aby osiągnąć Twój "poziom ".
-
@cezarro zalosny troche jestes ale dam Ci szanse bo mam na Ciebie haka po ktorym znowu dostaniesz bana wiec odbij dwa kroki w bok przemysl i wroc
I ciesz sie z gola Zielinskiego przeciez to Polak nasz rodak z Milika juz raczej pozytku w Napoli nie bedzie ale zastepstwo juz jest i to jakie
-
@maloba said in [Futbol] Polacy za granicą:
@cezarro zalosny troche jestes ale dam Ci szanse bo mam na Ciebie haka po ktorym znowu dostaniesz bana wiec odbij dwa kroki w bok przemysl i wroc
I ciesz sie z gola Zielinskiego przeciez to Polak nasz rodak z Milika juz raczej pozytku w Napoli nie bedzie ale zastepstwo juz jest i to jakie
Nie bądź bezczelny , a swojego haka to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić ??