🇩🇪 [Futbol] Bundesliga, niemiecka piłka, piłkarze...
-
@dovco_handf Podobno Lewandowski chce do Realu , ciekawe
-
@mihau1878 Kiepski debiut
-
-
-
@pawelzylicz Lewandowski znów w swoim stylu strzelił karnego: bramkarz w jedną stronę, a piłka w drugą .
-
@dovco_handf Zauwaz ze on sie zatrzumuje robi jeszcze krok i strzela . Bramkarze tego nie lubia a on ma przewage bo bramkarz zazwyczaj sie juz zdradzi w ktora strone pojdzie .
-
@maloba To jest genialne, widowiskowe i diabelnie skuteczne :clap_tone1:.
-
@dovco_handf Ma dobra serie . ciekawe kiedy jednak bramkarz go wyczuje
-
@maloba Myślę, że bramkarze oglądają nagrania ze strzałami z karnych Lewandowskiego na odprawach, a jednak i tak rzuca nimi w jeden róg, a strzela zwykle w drugi .
-
@dovco_handf Dobry jest w te klocki Jednak nadejdzie dzien ze to bramkarz bedzie gora Ale wolne kopie podobnie przygladales sie kiedys ?
-
@maloba Wiele razy patrzyłem na jego wolne, ale tu nie ma takiej jeszcze skuteczności jak przy karnych. Kiedyś czytałem wypowiedź fachowców od futbolu, że jeżeli zawodnik strzeli precyzyjnie, silnie i w tempie karnego tuz przy słupku, to żaden bramkarz nie jest w stanie tak szybko zareagować aby go obronić... Z wolnymi jednak często zdarza mu się przywalić w mur . A jak mu już wyjdzie... to miód-malina.
-
@dovco_handf Nie ma obronionych karnych sa tylko zle wykonane
-
@maloba Dokładnie tak się mówi :thumbsup_tone3:
-
-
@dovco_handf @maloba
Wczoraj kolejny karny strzelony przez Polaka, ale Bayern tylko zremisował 2:2 z VFL Wolfsburg -
@mihau1878 Zdaje się, jak dobrze pamiętam, że to 27 karny strzelony pod rząd przez Lewego, co jest na pewno rekordem europejskich lig :clap_tone1:.
-
-
@pawelzylicz Coś mi się wydaje, że wcale nie jest to takie oczywiste, że Bayern Monachium znów w cuglach wygra ligę w tym sezonie .