🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
-
@pimus1910 Mozemy sie zalozyc jesli masz ochote ? nie wiem czy ogladasz troszke Serie A sprawdzasz statystyki itd ? Ja ogolnie interesuje sie La Liga ale makaronow ostatnio zaczalem sledzic sam nie wiem dlaczego I jestem przekonany ze w przyszlym sezonie wygra Juve tak jak z poczatkiem sezonu w PL stawialem na Chelsea a kolega na UTD Jesli uwazasz za glupote to daj swoj typ i robimy zaklad .?
-
@maloba Bez sensu takie typowanie xD Hahaha na poziomie Arsenalu? Napoli i Roma gładko by ich pojechali więc chore porównanie. Pisałem ci przyszły sezon zweryfikuję, na obecną chwilę Juve ma mistrza. Nigdy nie wiesz co się zmieni może stracą kilku czołowych graczy i co?
-
@maloba
Napoli konsekwentnie z każdym sezonem jest coraz mocniejsze,Roma też wydaje się,że zaczyna się odradzać. W przyszłym sezonie-to oczywiście moje zdanie-jeśli tylko Juve wygra teraz LM to zabraknie Buffona-moim zdaniem zakończy karierę,ale to tylko moja opinia. Donnarumma wydaje się nie do wyjęcia z Milanu,więc kto go zastąpi? -
@pimus1910 Nie ma ludzi niezastapionych widome jest ze Bufon ma lata i albo straci forme i bedzie do zmiany ale zakonczy kariere bedac na szczycie . Dzialacze Juve napewno nad tym pracuja Ogolnie uwazam ze Juve jest najlepiej prowadzonych klubem we Wloszech i sa tego efekty w postaci Mistrzostw i dobrej gry w LM
-
@maloba
Ja wiem,że nie przegram tego zakładu Działacze Juve na pewno pracują nad zastąpieniem Buffona,ale gdzie znajdą drugiego takiego? Nie da rady,wszyscy na tym poziomie mają swoje kluby i są nie do ruszenia-może z wyjątkiem De Gei,ale on preferuje Real.
@daroo933
Prędzej kupią kolejnych czołowych graczy niż stracą To jest Juventus-można powiedzieć taki niemiecki Bayern Oni raczej skupują niż sprzedają -
@pimus1910 Sa dwie mozliwosci Pierwsza taka ze wloska pilka wraca na salony a Juve udowadnia swoja klase i zdobywaja potrojna korone A druga taka ze wygrywa Real ktory jako pierwszy broni tytul i nikt nie jest zdziwiony dalej dominuje Hiszpania
-
@maloba
Jeśli ktoś ma wbić sztylet to będzie to z pewnością Higuain Nie zapomniał jak go potraktowali w Madrycie-co innego Morata-on mógł zostać w Juve,nikt go nie wyganiał,ale sam chciał wrócić do Realu,więc troszkę inna motywacja. Jednak zanim dojdzie do tego finału to jednak najpierw muszą postawić kropkę nad i I o ile Juve raczej pozamiatał sprawę awansu to W derbach Madrytu wszystko może się zdarzyć - oczywiście według mnie dla większości jest już pozamiatane,a ja wiem,że takie mecze rządzą się swoimi prawami. Wystarczy błysk geniuszu Griezzmana,babol Navasa i zaraz zrobi się nerwowo