SAVAŞTA, ÇIKANLARIN YERİNE ADAM ALMA ÖZELLİĞİ
-
Merhabalar. Geçen sefer ekibe girişlerde şart özelliği getirilsin ve ekibi açtığımızda savaşlar için, ancak gerekli kriterleri sağlayabilen girebilsin diye bir öneri getirdim fakat soğuk bakıldı. Bugün bizim ekipte savaş için boş kalan 2 kişilik yer için ekibi açtım ve rastgele kişiler gelmeye başladı. Tabi oyunda ekip sayfasına bir yenileme tuşu da eklenmediği için oyunu kapatıp açıp devamlı istediğimiz kriterde biri gelsin diye kontrol ediyorum (mobilde). Her neyse 1 kişi aldık, kriterlere uydu ve 1 kişilik yer kaldı. Tabi her önüne gelen giriyor ve bir kişi geldi ve geldiği gibi de savaşa girdiği için savaş, yeni geleni kontrol edemeden başladı. Malum savaş yer dolduğunda otomatik başlıyor. Kaptan savaşı başlatabilsin diye bir öneri de getirdim fakat ona da soğuk bakıldı. Neticede giren adam Hollanda liginin en iyi takımı olan Ajax'ı almasına rağmen (kura şansı) adam ekipten ayrıldı ve savaşta o takımımız boş kaldı ve belki de o savaşı kaybedecez. Şimdi gidip o adama mı laf atayım, bir de cezası da yok bu durumun. Yoksa oyuna mı laf atayım, niye çıkan adamın yerine adam alamıyoruz savaşa diye? Ve tüm bu önerilerimden sonra bir öneri daha ekliyorum ve diyorumki ekipten ayrılıp savaştaki takımını menajersiz bırakan kişinin yerine adam alınabilsin. Daha savaş başlamadan dezavantajlı duruma düştük. Bana e kardeşim tanıdığın kişiyi al savaşa demeyin çünkü takımımızın yükselmesi için adam lazım. Öneri istiyorsunuz ve ben de size burda birçok öneri ve gerekli öneriler sundum. Umarım dikkate alırsınız. Herkese kolay gelsin.
Ayrıca yükseltilmiş kaptanların da gelen davetleri görebilmesi gerekir, takım kapalıyken. Bunu da değerlendirin lütfen.
-
@Aliihsannnnn olumluyum ama bunun Bir kişilik sınırı olmalı. (Kaptanlar görebilir gelen istekleri sadece davet ile ise) . ve ekibin kaptanı yada patronu atarsa savaşta onun yerine yeni Bi kişi getirilememeli savaş için
-
@yersen_6 Aslında gelen davetler bana bildirim olarak geliyor fakat mobilde olmasından kaynaklı sanırım veya yükseltilmiş kaptan olmamdan ötürü davetleri görebileceğim bir seçenek göremiyorum. Dediğiniz hususa da katılıyorum. Bazen kaptan cezalandırmak amacıyla performansı düşük birini savaştan atabilir ve onun yerine adam alamaması yerinde olur fakat savaş başlarken ekipten ayrılıp takımını zor durumda bırakan kişinin takımına yeni bir menajer getirilebilmelidir. Konuyu anlamanıza sevindim. Görüşünüz için teşekkür ederim. Gören arkadaşlar da görüşlerini paylaşırsa adminler görebilir ve bence bunu kendi takımlarında yaşayan çok kaptan vardır. Teşekkürler.
-
@Aliihsannnnn Merhaba, bu öneri daha önce de sunuldu fakat ekipten çıkarak savaştan çıkan veya ekipten atılan birisinin yerine savaşa başka bir üye sokulması mümkün değil. Güvendiğiniz, kişileri ekibinize alarak habersiz çıkışların önüne geçebilirsiniz.
Öneri için teşekkürler.