• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

ÖNERİ!!!

OSM: Oyun hakkında
    4
    6
    1756
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Engin Ü.
      Engin Ü. English Users last edited by

Facebook üzerinden veya siteden OSM ye kayıt olurken şifre oluşturma olsa e-mail üzerinden şifre almak zorunda kalınmasın. Not: e-mail şifrelerini unutanlar mutlaka oluyordur ondan yazdım bu öneriyi.

hustundel SEXAFONN 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • hustundel
        hustundel Turkish Moderator @Engin Ü. last edited by

@Engin-Ü. buradaki amaç kayıt ekranında çok fazla zaman kaybetmeden oyuna başlayabilmek.. şifresini unutmayacağın e-mail adresini eklesen olmaz mı?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Engin Ü.
          Engin Ü. English Users last edited by

İnsanlık hali illa ki şifresini unutan vardır. Menajer adı ve şifre belirlemek fazla zaman kaybettirmez ki. Benimki sadece öneri. Diğer menajerlerin fikirleri de önemli.

• E
            EmreizZz31 Turkish Users last edited by

Bende oyuna yeni başlarken şifre sormadigi icin madur oldum.Epostam onayli fakat epostama gelen linke tikladigim zaman hata veriyor ve sifreyi degistiremiyorum hicbirsekilde şuan hesabimdan da ciktigim icin hicbirsekilde giremiyorum oyuna sifre koyma da gelse boyle madur olmayacagiz 2 gundur hesabima giremiyorum destege mail attim 2 gun once bekliyorum..

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • SEXAFONN
              SEXAFONN @Engin Ü. last edited by

@Engin-Ü. Merhaba
              Şifre değiştirmek için mailinize şifre gelmesini istemiyorsanız şifre değiştirme onay linkinide alamazsınız mail üzerinden bu şekilde olmazsa bu bir güvenlik açığı sorunu yaratır.Mesela ben sizin hesabınızı ele geçirmek istedim direk Osm giriş ekranından şifrenizi değişirim sizin mail şifresini unutmanız parola değişme onay linkine ulaşamayacağız anlamına geliyor.Bu durumda hesabınıza ulaşamazsın.

Iyi oyunlar bize ulaştığınız için teşekkürler.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

• SEXAFONN
                SEXAFONN @EmreizZz31 last edited by

@EmreizZz31 Merhaba şifre değiştirme linkine tekrar mailinize gönderin sorun yaşarsınız bize Tr.support@onlinesoccermanager.com adresinden ulaşın lütfen

Iyi oyunlar bize ulaştığınız için teşekkürler.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

• 1 / 1
                • First post
                  Last post