ÖNERİ!!!
-
Facebook üzerinden veya siteden OSM ye kayıt olurken şifre oluşturma olsa e-mail üzerinden şifre almak zorunda kalınmasın. Not: e-mail şifrelerini unutanlar mutlaka oluyordur ondan yazdım bu öneriyi.
-
İnsanlık hali illa ki şifresini unutan vardır. Menajer adı ve şifre belirlemek fazla zaman kaybettirmez ki. Benimki sadece öneri. Diğer menajerlerin fikirleri de önemli.
-
Bende oyuna yeni başlarken şifre sormadigi icin madur oldum.Epostam onayli fakat epostama gelen linke tikladigim zaman hata veriyor ve sifreyi degistiremiyorum hicbirsekilde şuan hesabimdan da ciktigim icin hicbirsekilde giremiyorum oyuna sifre koyma da gelse boyle madur olmayacagiz 2 gundur hesabima giremiyorum destege mail attim 2 gun once bekliyorum..
-
@Engin-Ü. Merhaba
Şifre değiştirmek için mailinize şifre gelmesini istemiyorsanız şifre değiştirme onay linkinide alamazsınız mail üzerinden bu şekilde olmazsa bu bir güvenlik açığı sorunu yaratır.Mesela ben sizin hesabınızı ele geçirmek istedim direk Osm giriş ekranından şifrenizi değişirim sizin mail şifresini unutmanız parola değişme onay linkine ulaşamayacağız anlamına geliyor.Bu durumda hesabınıza ulaşamazsın.Iyi oyunlar bize ulaştığınız için teşekkürler.
-
@EmreizZz31 Merhaba şifre değiştirme linkine tekrar mailinize gönderin sorun yaşarsınız bize Tr.support@onlinesoccermanager.com adresinden ulaşın lütfen
Iyi oyunlar bize ulaştığınız için teşekkürler.