• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

transfer hakkında

OSM: Oyun hakkında
    10
    18
    21623
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • fenerbahce SK 24
      fenerbahce SK 24 Turkish Users last edited by

öncelikle kolay gelsin eski zamanlarda transferler daha hızlı ve sık şekilde yapılırken şuan çok zaman geçmesini bekliyoruz oyuncularımızın satılması için benim talebim listeye 4 futbolcu koyulmasını 6 yapmanız ve transferlerin daha sık yapılmasını sağlamanız eskiden olduğu gibi takımı bilgisayar yönetirken alım satımı daha sık yapılıyordu..

Bayram Karakuş H.KOCAER GS_METECAN 4 Replies Last reply Reply Quote 2
      • Bayram Karakuş
        Bayram Karakuş @fenerbahce SK 24 last edited by

@fenerbahce-SK-24 eskiden günde 2 simülasyon oluyordu. şuan 8 simülasyon oluyor

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
        (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • fenerbahce SK 24
          fenerbahce SK 24 Turkish Users last edited by

@Bayram-Karakuş bayram bey oyunun zaten yenilenmesi gerekiyordu benden eskiden beri oynuyorum bilet satışı günleri biliyorum şahsen ama dediğim gibi transfer olaylarında biraz daha gelişme olması lazım

Bayram Karakuş 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Bayram Karakuş
            Bayram Karakuş @fenerbahce SK 24 last edited by

@fenerbahce-SK-24 o zaman bunu "oyun hakkında" bölümünden öneri olarak sunabilirsin

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif

• hustundel
              hustundel Turkish Moderator last edited by

başlık doğru yere taşınmıştır önerileriniz için OSM Oyun hakkında forumunu kullanabilirsiniz ☺ @fenerbahce-SK-24

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • SEXAFONN
                SEXAFONN @hustundel last edited by SEXAFONN

Evet arkadaşlar bu başlık için önerilerinizi sunabilirsiniz.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

• H.KOCAER
                  H.KOCAER Turkish Users @fenerbahce SK 24 last edited by

@fenerbahce-SK-24 said in transfer hakkında:

öncelikle kolay gelsin eski zamanlarda transferler daha hızlı ve sık şekilde yapılırken şuan çok zaman geçmesini bekliyoruz oyuncularımızın satılması için benim talebim listeye 4 futbolcu koyulmasını 6 yapmanız ve transferlerin daha sık yapılmasını sağlamanız eskiden olduğu gibi takımı bilgisayar yönetirken alım satımı daha sık yapılıyordu..

• H.KOCAER
                    H.KOCAER Turkish Users @fenerbahce SK 24 last edited by

@fenerbahce-SK-24 katılıyorum

• GS_METECAN
                      GS_METECAN @fenerbahce SK 24 last edited by

@fenerbahce-SK-24 said in transfer hakkında:

4 olsa ne olur 6 olsa ne olur...Günde 8 simülasyon oluyor..4 oyuncu listede...Rakiplerden çatur çutur oyuncu alıyor bizden oyuncu almıyor...6 zaten fazla olur bencede...Ama tabi çoğunluk 6 isterse neden olmasınki...6 olması da kimseye bişey kaybettirmez. ...

Ekip: SEVDAMIZ FUTBOL ( SFK )

"Ne olursan ol; yine gel." (Hz.Mevlana)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • M
                        mrtgll33 last edited by

4 sayısının yeterli olduğunu düşünüyorum, olumsuzum.

cassano90 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • Sultangazililer1
                          Sultangazililer1 last edited by

Sayi farketmez moturun adeletli davranmasi lazim mesala nasil bir gun bir takimdan alirken digerinden almiyor 3 gun sonra diger takimdan alirken digerinden almiyor cok karmasik mesala savaslarda rakibin saglamsa motorun sana nasil caliscagini savasin sonunu gosterebiliyor benim dusuncem herkesden esit almasi gecenlerde bir arkadas bir turnuvada biz turkuz diye oyuncumuz satilmiyor felan demisti bu tur olaylar cok oluyor bunun icin ozellikle savaslarda motorun bir tarafa haksizca oyuncusunu almadigini defalarca gorduk

Haklıdan yana değil de güçlüden yana olanlar. Güç merkezi değiştikçe dönerler; fırıldak olurlar.

• Bayram Karakuş
                            Bayram Karakuş last edited by

sistem oyuncuyu neye göre alıyor bir türlü anlaşılmış değil. Özellikle de ekip savaşlarında savaşın gidişatını sistemin oyuncu alımları baya etkiliyor. Yeri geliyor sistem rakip ekipten takır takır oyuncu satın alırken, diğer ekipten bazen oluyor bir takımdan günlerce oyuncu almıyor. Ayrıca transfer işçisi forumlarında her transfer simülasyonunda bir takımdan en fazla 2 oyuncuyu sistemin alacağı belirtilmişken 3 oyuncu aldığı da oluyor. Sistemin oyuncu alımlarının düzeltilmesi gerektiği inancındayım.

• cassano90
                              cassano90 @mrtgll33 last edited by

@mrtgll33 bu oyunda ki düşüncelerimiz neredeyse hep aynı. 4 sayısı bence yeter de artar bile. 6 olursa daha da haksız rekabetlikler ortaya çıkabilir bu yüzden 4 sayısı yeterli. ancak yeri geliyor günlerce oyuncum satılmadığı oluyor. bazen ne kadar deli etse de bu durum 4' ün üstüne kesinlikle çıkmamalı.

• H
                                Halim Seskir last edited by

Başlık açmadan burdan sorayım. Şimdi ben bir futbolcuyu transfer listesine koyduğumda bunu kimler görebiliyor ? Futbolcuyu sadece bilgisayar mı satın alıyor yoksa diğer oyuncularda benim sattığımı görüp alabiliyorlar mı ? Kendi ligim dışındakiler mesela.

Birde tranfer de tek, çift saat muhabbeti nedir ?

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • M
                                  mrtgll33 @Halim Seskir last edited by

@Halim-Seskir said in transfer hakkında:

Başlık açmadan burdan sorayım. Şimdi ben bir futbolcuyu transfer listesine koyduğumda bunu kimler görebiliyor ? Futbolcuyu sadece bilgisayar mı satın alıyor yoksa diğer oyuncularda benim sattığımı görüp alabiliyorlar mı ? Kendi ligim dışındakiler mesela.

Birde tranfer de tek, çift saat muhabbeti nedir ?

Transfer listesine oyuncu koyduğunuz zaman bunu bilgisayar ve liginizdeki kişiler satın alabilir. Liginiz dışında kimse sizin takımınızdan oyuncu alamaz. Yapılan transferler ise liginize bakmak isteyen her menajer görebilir ama transfer yapamaz.
                                  Gün içinde 8 tane transfer simülasyonu olur yani oyuncular satılması ile alakalı, ve bunlar bazen 13-15-17 gibi tek saatlerde bazen ise 14-16-18 gibi çift saatlerde gerçekleşir.

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • H
                                    Halim Seskir @mrtgll33 last edited by

@mrtgll33 teşekkür ederim

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • M
                                      mrtgll33 @Halim Seskir last edited by

@Halim-Seskir Rica ederim, iyi oyunlar.

• M
                                        mrtgll33 last edited by

4 sayısı daha yeterli olduğunu düşünülmektedir ağırlıklı olarak, iyi oyunlar 👍

• 1 / 1
                                        • First post
                                          Last post