13 kişi kura çekip lig başlattık yardım edermisiniz?
-
**Arkadaşlar konuyu şöyle açıklıyayım 13 kişi buluşup kağıtlara yazdığımız italya takımlarını kura usulü çektik ve herkes kendisine çıkan takımları alacak.
Bana Atalanta çıktı ve ben atalanta ile neler yapabilirim maçlarda genel anlamda nasıl bi taktik uyguluyabilirim transfer yöntemim nasıl olmalı en güçlü oyuncuları satarak mı başlamalıyım yoksa güçsüzleri satarak mı?
Tecrübesi olan arkadaşlar veya iyi bilgiye sahip olduğunu düşünen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese iyi günler şimdiden teşekkürler.**
-
@ssosa11 önerim, en güçsüz oyuncularını satarak başla. bu oyuncular hızlı satılır. gelen parayla al-sat işlemini hızlandır.
her mevkide en az bir tane 22 yaş altı oyuncun olsun. bu oyuncuyu antrenmanlarla geliştir.
antrenman sahasını da mutlaka geliştir.
bir de kadronun uyumu önemli. çok iyi bir oyuncu zaman zaman sisteme uymayabiliyor. mesela şu an elimde bir oyuncu var, takımda rating olarak en yüksek oyuncu değil ama 11 maçta 22 gol attı. takıma müthiş uyum sağladı. bunun için kadro uyumu önemli.
kadronda 20 oyuncudan fazla oyuncu bulundurma. eğer 4'lü defans oynayacaksan 7 defans oyuncun olsun. 3'lü defans oynayacaksan 6 defans oyuncusu, 4'lü orta saha oynayacaksan 7 orta saha oyuncun olsun.
maksimum 2 kaleci ile yola çık. kısacası kadron çok geniş olmasın. 13 kişi gibi dar bir kadron da olmasın tabii ki, orası ayrı.
-
@ssosa11 Merhaba, taktiksel konular için Osm Taktikleri başlığını kullanın.
İyi oyunlar.