Osm-Birikimler Hakkında
-
Arkadaşlar Osm deki Birikimlere aktarılan para sezon bittiğinde benimle beraber yeni takımıma aktarılıyor mu
-
aktarılmaz osm sezonluk bir oyundur.
-
@H.KOCAER said in Osm-Birikimler Hakkında:
aktarılmaz osm sezonluk bir oyundur.
Bana göre olmalı her menajerin kazandığı bir miktar birikimi sadece sezon sonu olmak üzere birikimin aktarılması gerekir oyun daha cazip hale gelir
-
oyunun ana kuruluş maddesi bu zaten tek sezonluk olması, ayrıca önerine katılmıyorum o halde ben gider barcelona münih gibi takımları alırım parayı fullerim sonraki sezona aktarır ermenistan liginin en kıytırık takımını alıp 100 lük oyuncularla doldururum bu olmaz, olamaz ve bence olmamalı. zaten kabul görmez.
-
@cassano90 said in Osm-Birikimler Hakkında:
oyunun ana kuruluş maddesi bu zaten tek sezonluk olması, ayrıca önerine katılmıyorum o halde ben gider barcelona münih gibi takımları alırım parayı fullerim sonraki sezona aktarır ermenistan liginin en kıytırık takımını alıp 100 lük oyuncularla doldururum bu olmaz, olamaz ve bence olmamalı. zaten kabul görmez.
Haklılık payın var.. Bi sorunla karşılaştım sebebini biliyorsanız yazar mısınız.. Mesela adam 3. Ligde pendik sporu almış takımının kadro değeri orjinalinde 34 binlerdeyken adam 340 milyon dolarlık transfer yapmış her futbolcu 85-90 arası güce sahip bu imkansızdır çünkü zaten sponsor ve günlük gelirler toplam 1 milyon anca eder bu adamı şikayet ettim admine 1 haftadır cevap yok adam hala oynamaya devam ediyor bu kullanıcıların hakkına girmektir bunu başka türlü nasıl çözebilirim..
-
@tralicandan al sat yaparak geliştirmiştir kadrosunu
-
@tralicandan said in Osm-Birikimler Hakkında:
@cassano90 said in Osm-Birikimler Hakkında:
Haklılık payın var.. Bi sorunla karşılaştım sebebini biliyorsanız yazar mısınız.. Mesela adam 3. Ligde pendik sporu almış takımının kadro değeri orjinalinde 34 binlerdeyken adam 340 milyon dolarlık transfer yapmış her futbolcu 85-90 arası güce sahip bu imkansızdır çünkü zaten sponsor ve günlük gelirler toplam 1 milyon anca eder bu adamı şikayet ettim admine 1 haftadır cevap yok adam hala oynamaya devam ediyor bu kullanıcıların hakkına girmektir bunu başka türlü nasıl çözebilirim..
Dostum bu gayet normal...Sen transfer listesinden illegal transfer yapmismi yapmamismi ona bakmalisin. Eğer illegal işler, dalevere malevere cevirmiyorsa transfer listesinden oyuncu alıp satiyordur. Sende listeden ucuza alıp anında iyi fiyata listeye atıp satarak o uçuk kadroları kurabilirsin. Zannediyorum ki yenisin oyunda...Zamanla nasıl olduğunu zaten anlarsın. Başarılar sana..
-
@tralicandan bunda bir şey yok gayet normal arkadaşında dediği gibi oyuncu satarsın alırsın aldığını tekrar satarsın daha iyisini alırsın vs. vs. bu şekilde kadro gelişir bu gayet normal ben 350 milyonlarda aldığım kadroyu en son bıraktığımda 999+ milyon yazıyordu bu gayet normal ancak adamın transferlerine bakarsın başka takımlarla illegal transfer gerçekleşiyorsa sen hesabı rapor ettiğinde araştırılır varsa bir durum hesap kitlenir veya uzaklaştırılır. yani kimse kimsenin hakkına girmez burada. illegal bir durum yoksa 50 kere de rapor etsen sonuç çıkmaz. iyi oyunlar.
-
@tralicandan Merhaba,
Türkiye 3.Ligi 18 takımlıdır, Kupa maçları ve hazırlık günleriyle beraber 40 gün üstünde devam eden bir lig sürecidir. Burada kadro yapmak tabiki daha kolaydır. Çünkü uzun bir zaman var önünüzde bu sebeple çok oyuncu alıp satmış bir menajer buna rahatlıkla ulaşabilir. Transfer listesini sürekli 2,5 katından satılan oyuncuların yerine Kaşif kullanarak 1.3 katı civarlarına oyuncu alarak da güzel bir gelişim yapması mümkündür.