Bilgi analisti ile rakibi kandırmak
-
Oyunda yeniyim. Kafamı karıştıran bir konu var.
Diyelim ki maç günü için 24 saatiniz var. Rakip ekip bana bu saat diliminde bir bilgi analisti gönderdi. Benim kullandığım 433b taktiği olsun. Rakip takım benim 433b dizilişinde oynayacağımı öğrendi ve 433b'ye karşı bir taktik geliştirdi. Muhtemelen yüklü olan 4231'i kullanacaktır. Maçın son 10-15 dakikasında 433b'yi kırıp 4231'e karşı taktik geliştirirsem karşı takımı çok kolay kandırmış olurum. Üstelik ben ilk 11'de 50-70 seviyesindeki oyuncuları diziyorum, rakip takım ona göre bilgi analistine göre oyuncu koyuyor.. Son dakikalarda ilk 11'de oyuncularımı 80-90 arasına koydum. . kazanmanı sağla..Yani bir şey mi kaçırıyorum bilmiyorum. Çünkü maça kadar bin kere diziliş, bin kere taktik değiştiriyorum. Muhtemelen çoğu insan yapar. Bilgi analisti işi 1 saatte çözüyor ama gerçekten doğru bilgiyi verdiğini düşünmüyorum.
Düşüncelerin neler?
-
@61muzaffer61 Merhaba,
Bu tarz konular için OSM Destek başlığını kullanmanız gerekmelidir.
OSM Bilgi Analisti 1 saat içerisinde gelir, fakat rakibiniz maçın başlamasına 30 saniye kala taktik değişse bile analistiniz geldiği için direkt oradan bakarsanız güncel taktiğini görürsünüz. Tekrardan göndermeniz gerekmez. Rakibiniz anlık hangi diziliş ve oyuncuları kullanıyorsa siz sayfayı yenilediğiniz de analistte güncellenmiş olur.
İyi oyunlar.
-