Błąd w pokazywaniu wyników bitewnych
-
Mam to samo co koledzy wyżej
-
-
@9999arek9999arek said in Błąd w pokazywaniu wyników bitewnych:
Podsumujmy. Skład na bitwę się zbiera, trwa wyszukiwanie przeciwnika i wynik trwającej bitwy czyli trzy w jednym?
-
@Dovco_HandF akurat wczoraj wygraliśmy wysoko a pokazało że przegrana i tak się składa że zrobiłem screenshota
-
@Dovco_HandF Tu jest shoot z wyników
i przy okazji powiem że od paru dni , dokładnie od dwóch aktualizacji nie mogę oglądać reklam co za tym idzie zbierać coinsow, nie mogę też przyspieszać treningów oglądając reklamę itd. Apke przeinstalowałem i nic. Przez przeglądarkę reklamy działają. -
Ale już nie tej bitwy co wyżej
-
@Menago-1939 said in Błąd w pokazywaniu wyników bitewnych:
i przy okazji powiem że od paru dni , dokładnie od dwóch aktualizacji nie mogę oglądać reklam co za tym idzie zbierać coinsow, nie mogę też przyspieszać treningów oglądając reklamę itd. Apke przeinstalowałem i nic. Przez przeglądarkę reklamy działają.
Dzięki. To kwalifikuje się do osobnej sprawy. Nie można im wrzucać na raz więcej niż jednego błędu
-
@Menago-1939 said in Błąd w pokazywaniu wyników bitewnych:
@Dovco_HandF akurat wczoraj wygraliśmy wysoko a pokazało że przegrana i tak się składa że zrobiłem screenshota
Wiem o tym błędzie i ponownie go zgłoszę, sam takie coś obserwuję czasami u siebie. Długo nie mogą tego naprawić.
-
Zamykamy temat .
-